Mesajul emoționant postat în urmă cu scurt timp de Anamaria Prodan. Fanii au reacționat imediat când au citit asta

Badea Violeta 06.10.2021, 16:08

Anamaria Prodan a publicat un mesaj emoționant în ziua în care mama ei ar fi trebuit să împlinească vârsta de 74 de ani. Impresara le-a făcut fanilor ei o mare surpriză și le-a arătat o poza rară, ce o înfățișează pe ea și pe sora ei mai mică, alături de regretata lor mamă, Ionela Prodan. Fanii au reacționat imediat.

Anamaria Prodan, imagine emoționantă alături de mama și de sora ei

Anamaria Prodan și-a iubit foarte mult mama și nu a uitat că astăzi, 6 octombrie, cântăreața de muzică populară ar fi împlinit vârsta de 74 de ani. Impresara a publicat o imagine extrem de emoționantă pe pagina sa oficială de Instagram. Este vorba despre o fotografie în care apare alături de sora ei mai mică, Anca, și de mama sa.

În dreptul acesteia, Anamaria Prodan a scris „Te iubesc, icoana mea”, iar acest lucru demonstrează cât de mult însemna pentru ea ființa care i-a dat viață. Fanii vedetei  au reacționat imediat și i-au transmis aprecieri. Amintim că Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu trei ani, mai exact pe data de 16 aprilie 2018, după o luptă cruntă cu boala care i-a afectat pancreasul.

Anamaria Prodan a făcut tot posibilul ca să-și ajute mama. Celebra impresară și-a dorit să o știe liniștită, așa că nu i-a dezvăluit niciodată toate detaliile despre boala de care suferea. La un moment dat, Anamaria Prodan a publicat un mesaj foarte emoționant despre cât de mult lucruri a învățat de la mama ei și cât de mult o prețuiește.

„Iubirea vieții mele … MAMA…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine…. sau ți-aș da jumătate din al meu… Aş opri timpul tău și l-aș cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp … pentru că ai vrut atât de mult să strângi pentru noi avere…. să nu ne arate nimeni cu degetul …. să fim cei mai buni ….cei mai respectați….cei mai demni , cei mai buni!

Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti, să arăți așa de vis cum ai arătat toată viața …. să rămâi plină de viaţă și de cântec…. Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriți .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită, toată dragostea, toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream….

Aș opri timpul tău ca să te copleșesc cu iubirea mea, să te alint și să te răsfăț…. Să te gâdil până te enervezi pe mine și mă alergi în jurul mesei….Aș opri timpul tău pentru că îmi e dor să-ți cer bani și să ne certăm pentru că fac multe “cheltuieli inutile“ cum le numeai tu….”, a scris impresara.

Imagine emotionanta publicata de Anamaria Prodan

Cine a fost Ionela Prodan

Ionela Prodan s-a născut pe 6 octombrie 1947 și a copilărit pe malurile Dunării. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova. La vârsta de doar 23 de ani, mama Anamariei Prodan a participat la Festivalul „Maria Tănase” din Craiova, unde a obținut marele premiu.

În anii ’90, cântăreața a luat decizia de a renunța la muzică și a devenit realizatoare a emisiunii de folclor românesc „Din bucata mea de pâine” de la Radio România, apoi la Tele 7 abc, al emisiunilor „Îți mai aduci aminte, doamnă” și „Cântecul și casa lui”.

În 2002, fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a. Un an mai târziu, artista a fost decernată cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor de către șeful statului român.

Din 2004, Ionela Prodan a coordonat în cadrul Ministerului Culturii departamentul de promovare a culturii tradiționale. În 2013, artista primea titlul de reprezentant special pentru românii de pretutindeni din Ministerul Afacerilor Externe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...