Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte să se apuce de impresariat. Tocmai terminase facultatea și nu a rezistat tentației

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 25.06.2021, 21:03

Soția lui Laurențiu Reghecampf este astăzi singurul impresar femeie din România, care se bucură de un succes răsunător, având la îndemână sume impresionante de bani. Totuși, puțini cunosc faptul că înainte să se apuce de impresariat, Anamaria Prodan activa în cu totul alt domeniu, extrem de tentant și astăzi pentru multe femei.

Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte să se apuce de impresariat

Astăzi este o femeie de succes, invidiată pentru ascensiunea sa într-o lume a bărbaților precum cea a fotbalului, însă puțini cunosc unde a lucrat Anamaria Prodan înainte să se apuce de impresariat. Încă din liceu, soția lui Reghe a avut înclinații către sfera umanistă, absolvind secția filologie a liceului „Zoia Kosmodemianskaia”, pentru ca ulterior să urmeze cursurile Facultății de Drept. Talentul său pentru așezarea cuvintelor în pagină a dus-o pe Anamaria pe calea presei scrise, unde a activat o perioadă în cadrul publicațiilor „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. Însă cea mai mare tentație pentru impresară a reprezentat-o televiziunea. După o perioadă petrecută ca redactor, Anamaria Prodan a ajuns în echipa emisiunii „Procesul Etapei” de la Pro TV, colaborând ulterior cu Antena 1, Tele7abc și alte posturi importante de televiziune din România.

Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a avut chiar și propria sa emisiune, „Pe contre cu Anamaria Prodan”, la Romantica TV. Anamaria a prins astfel gustul vieții în lumina reflectoarelor și a acceptat provocarea de a se afișa împreună cu întreaga familie în cadrul show-ului „Prodanca și Reghe”. Reality-ul s-a bucurat de succes, înregistrând șase sezoane: I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale. Când toată lumea credea că a dispărut de pe sticlă, soția lui Reghecampf a apărut în postura de gazdă a emisiunii „Gospodar fără pereche”, la Pro TV pentru ca în urmă cu un an să reia seria reality-show-ului celebru, ”Prodanca și Reghe, Prețul Succesului”, difuzat de această dată pe Antena Stars.

Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte să se apuce de impresariat
Familia Prodan-Reghecampf, în cadrul unuia dintre reality-show-uri

Anamaria și Reghe, protagoniștii unui scandal monstru. Divorțează sau nu?

În urmă cu câteva săptămâni, zvonurile conform cărora soții Prodan-Reghecampf ar urma să divorțeze au fost alimentate de o declarație a antrenorului, care recunoștea pentru prima dată că el și Anamaria se gândesc să divorțeze. Acesta nu a dorit să ofere prea multe detalii, motivând faptul că la mijloc se află și copiii cuplului, pe care nu doresc să îi afecteze cu această decizie.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Însă în timp ce tehnicianul confirma zvonurile legate de divorț, soția sa susținea că partenerul său de viață a glumit cu acele afirmații.

Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...