De ce s-a despărțit de fapt Anamaria Prodan de primul soț. „Eram divorţată și nu ştia nimeni”

Nicu Stan 06.08.2021, 10:33

De ce s-a despărțit de fapt Anamaria Prodan de primul soț. ”Eram divorţată și nu ştia nimeni”. Impresara a povestit detalii neștiute din viața ei, respectiv cum s-a despărțit de Tibi Dumitrescu, primul ei soț. Despre divorț nu a știut nimeni, nici mama impresarei, nici măcar copiii. Toate delaiile incredibile, în articolul de mai jos.

Anamaria Prodan, detalii neștiute despre prima ei căsătorie. Cum s-a despărțit de baschetbalistul Tibi Dumitrescu

S-a aflat de ce s-a despărțit de fapt Anamaria Prodan de primul soț. Impresara a dezvăluit că mult timp a fost divorțată de fostul ei soț, dar că nimeni nu știa asta, nici măcar Ionela Prodan, mama ei, nici măcar copiii pe care îi avea cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu.

Anamaria Prodan Reghecampf, în vârstă de 47 de ani, a vorbit despre prima ei căsătorie, cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, care a avut loc între anii 1998 și 2007, dar și despre relația cu actualul soț, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan si Tibi Dumitrescu au divortat dupa 9 ani de casatorie
Anamaria Prodan si Tibi Dumitrescu au divortat dupa 9 ani de casatorie

Anamaria Prodan era divorțată și nimeni din familia ei nu știa asta

”Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.red. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mai fost împreună

Pe de altă parte, Anamaria Prodan spune că ea și Laurențiu Reghecampf se cunosc de mici și că au avut o perioadă când au mai fost împreună. Astfel, după cum spune ea, știa din start ce va urma după divorțul de Tibi Dumitrescu.

”Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”, a explicat Anamaria Prodan cum stă treaba cu Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Impact.ro și pe