Mesajul care îi va provoca durere lui Reghecampf. Fiica Anamariei Prodan: „Era soarele familiei noastre”

Andrei Cezar 04.01.2022, 14:46
Mesajul care îi va provoca durere lui Reghecampf. Fiica Anamariei Prodan: „Era soarele familiei noastre”

La doar 22 de ani Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu este conducător de club în Liga 1. Tânăra a fost trecută în acte într-o funcție de conducere la echipa Academica Clinceni, lanterna roșie a Ligii 1. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf  a vrut astfel să evite un conflict de interese, aceasta fiind și agent de jucători.

Recent, Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj antrenorului de la Universitatea Craiova din postura sa de oficial al clubului ilfovean.

Mesaj de la Rebecca, fiica Anamariei Prodan, pentru antrenorul Craiovei: „Domnul Reghecampf este departe de ce a fost”

Rebecca Dumitrescu nu este la prima aventură în fotbal. Fiica Anamariei Prodan, care printre altele este și model, a fost trecută în acte într-o funcție de conducere și la Hermannstadt, echipă aflată acum în eșalonul secund.

Situația la Academica Clinceni este una dificilă. Aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu 11 puncte după 21 de etape, echipa ilfoveană se luptă să scape de retrogradare. Rebecca Dumitrescu își dorește ca la finalul sezonului obiectivul să fie îndeplinit, iar strategia pentru evitarea retrogradării va fi făcută cu ajutorul mamei sale.

Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect.

E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a spus Rebecca Dumitrescu, potrivit Transfery.

Fiica impresarei a vorbit și despre meciul dintre Academica Clinceni și Universitatea Craiova, echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf, fostul partener mamei sale. Inițial, tânăra a transmis un mesaj fair-play însă nu a ratat ocazia să îl „înțepe” pe Laurențiu Reghecampf, pentru lipsa de rezultate. Totodată, Rebecca Dumitrescu l-a mustrat pe antrenorul celor de la CSU Craiova pentru că i-a fost infidel mamei sale.

Când voi juca împotriva lui? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”, a transmis Rebecca Dumitrescu.

Meciul dintre cele două formații este programat în weekendul 19-20 februarie.

Anamaria Prodan si fiica sa, Rebecca

Laurențiu Reghecampf face curățenie la Craiova în pauza de iarnă

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf își desfășoară cantonamentul de iarnă în Antalya. Înainte de plecarea în Turcia, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a hotărât ca nu mai puțin de patru jucători să fie trimiși la echipa a doua.

Din planurile lui „Reghe” nu vor mai face parte  Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman și Mihai Bălașa, potrivit Fanatik.

În plus, se pare că alți cinci fotbaliști au intrat și ei recent pe lista neagră a lui Laurențiu Reghecampf, în frunte cu Ionuț Vînă, fotbalist adus de la FCSB la începutul sezonului. Pe lângă Vînă, ar mai putea pleca de la formația din Bănie portarul Mirko Pigliacelli, care mai are contract cu oltenii doar până în vară, iar Reghe ar vrea să îl titularizeze pe David Lazar.

Ștefan Vlădoiu, Mihai Căpățână și Mihai Bălașa se află și ei pe lista disponibilizărilor de la Universitatea Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe