Anamaria Prodan a răbufnit. Ce a ajuns să facă Reghecampf de dragul iubitei sale: „Plânge cu lacrimi de crocodil”

Andra Daoud 23.12.2021, 17:15
Anamaria Prodan a răbufnit. Ce a ajuns să facă Reghecampf de dragul iubitei sale: „Plânge cu lacrimi de crocodil”

Anamaria Prodan continuă seria dezvăluirilor despre Laurențiu Reghecampf și presupusa lui amantă. Mesajul pe care l-a publicat recent impresara nu lasă loc de interpretări. Anamaria Prodan spune că Reghe dă telefoane și mesaje de amenințare celor care îi vorbesc de rău actuala parteneră. Ce i-a transmis impresara, prin intermediul Instagram-ului.

Anamaria Prodan a răbufnit pe internet

Dacă atunci când a apărut zvonul că divorțează, Anamaria Prodan îi lua apărarea lui Laurențiu Reghecampf, ei bine, pe parcurs s-au schimbat datele problemei. Impresara a decis să spună varianta ei și să fie extrem de transparentă. Fosta parteneră a lui Reghe face dezvăluiri atât în cadrul aparițiilor televizate, cât și prin intermediul contului ei de Instagram, unde nu ezită să spună lucrurilor pe nume.

Anamaria a publicat recent un mesaj în care îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că amenință diverse persoane, pentru a-și proteja actuala iubită, pe Corina Caciuc. Impresara a publicat o fotografie în care amanta lui Reghe apare sărutându-se cu Kamara, cu care a avut o relație în urmă cu mai mulți ani și a scris în descriere:

Amenințările în scris și vocal pe care le face (…) îl duc spre o altă zonă pe care Reghe încă nu a simțit-o, dar către care se îndreaptă cu pași foarte iuți. Meseria se pare ca a uitat-o si nu îl interesează, echipele pe unde a trecut în ultima perioada l-au dat afară fără drept de apel! Se pare că încă nu a înțeles pe ce pantă periculoasă a intrat și derapează din ce în ce mai rău!

Ne rugăm pe el și îl sfătuim să nu mai sune să amenințe bărbații din oraș, căci lumea știe «povestea de dragoste dintre gurile de aur si limba de aur» de foarte mulți ani. Aceste povești ale lui limbă de aur se reflectă azi pe plan profesional! Tommy Neubert și Toni Petrea au știut de ce au plecat instant. Ca sa facă performanța în fotbal, nu în altceva. a scris Anamaria Prodan, în dreptul fotografiei pe care a șters-o ulterior.

Anamaria Prodan a răbufnit. Ce a ajuns să facă Reghecampf de dragul iubitei sale: „Plânge cu lacrimi de crocodil”
Anamaria Prodan a răbufnit. Ce a ajuns să facă Reghecampf de dragul iubitei sale: „Plânge cu lacrimi de crocodil”

Anamaria Prodan, despre performanțele sportive ale soțului ei

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut declarații cu privire la felul în care Reghe antrenează Universitatea Craiova. Impresara crede că performanțele lui la cârma formației din Bănie sunt afectate de faptul că este preocupat de noua relație și că se concentrează să o atace pe ea, în loc să antreneze. Anamaria a declarat, încă de când s-a aflat că divorțează, că Reghe nu va mai cunoaște același succes fără ea alături.

Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară demult deja.

Cred că are clauză vreo 300.000 de euro, dar probabil Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Vă spun că va fi din ce în ce mai rău.

Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară… Dacă continuă așa, va fi out from football, nu în play-out”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au prima înfățișare din procesul de divorț pe 7 februarie 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe