Anamaria Prodan, noi dezvăluiri dureroase. Câţi bani a luat Reghecampf din conturile familiei. „Ar trebui să-mi dea viaţa. Viața lui”

Nicu Stan 01.01.2022, 15:03
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri dureroase. Câţi bani a luat Reghecampf din conturile familiei. „Ar trebui să-mi dea viaţa. Viața lui”

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri dureroase despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Câţi bani a luat celebrul antrenor din conturile familiei. Anamaria Prodan face dezvăluiri explozive despre cum a aflat că a fost înșelată și cum i-au dispărut mai multe milioane de euro din banii familiei. În plus, Anamaria Prodan i-a adus acuzații grave iubitei lui Laurențiu Reghecampf.

Anamria Prodan, declarații bombă. I-au dispărut mai multe milioane de euro din conturi

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri bombă despre divorțul de Laurențiu Rgehecampf. Vedeta a vorbit despre cum a aflat că antrenorul o înșeală și spune că i s-au evaporat mai multe milioane de euro din conturi.

Mai exact, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri dureroase. Vedeta spune că a avut mare încredere în antrenor, pe care de altfel ea l-a creat și care a decăzut în ultimul hal. De asemenea, Anamaria Prodan a spus câţi bani a luat Laurențiu  Reghecampf din conturile familiei.

Anamaria Prodan il acuza pe Laurentiu Reghecampf ca i-a luat cateva milioane de euro din conturile familiei
Anamaria Prodan il acuza pe Laurentiu Reghecampf ca i-a luat cateva milioane de euro din conturile familiei

Lurențiu Reghecampf a decăzut rău

„Familia asta a fost exact familia aia pe care o vedeai în reality show, am crezut foarte tare în soțul meu, nu mi-am verificat o dată soțul. Toata lumea îmi spunea așa, asa… fără falsă modestie, l-am creat și l-am inventat de la A la Z. A avut capacitatea să se ridice, să fie ca un burete … am făcut cea mai frumoasă echipă din România până într-o zi când nu știu ce s-a întâmplat, când eu încercam s-o salvez pe mama și un an am fost plecată peste tot să găsesc … și am crezut că lucrul ăsta îl va face pe soțul meu să fie mai aproape de mine și de copii.

El a decăzut cumplit, a intrat într-o lume pe care noi nu vrem s-o pomenim vreodată. Noi nu avem legătură cu ce se aude acum în oraș, de prostituție, alcool, droguri. Nu vreau ca cei 4 copii să aibă legătură cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit realitatea.ro.

Ce n-a înțeles antrenorul din căsnicia cu Anamaria Prodan

Impresara a mai dezvăluit că Laurențiu Reghecampf nu a înțeles un lucru important. Ce înseamnă familia. Anamaria Prodan mai spune că dacă ea nu îl ridica pe antrenor, acesta ar fi rămas un anonim.

”Nu a reușit să înțeleagă până la vârsta asta că familia este cel mai sfânt lucru pe care ți-l poate da Dumnezeu și este cel mai important lucru în viață. (…) Eu de multe ori am iertat. Un bărbat slab poate fi distrus de o femeie și târât într-o zonă în care el poate chiar fără voia lui poate distruge familia și copiii.

Laurențiu Reghecampf, un anonim?

Reghe a făcut bani datorită mie. Este ceea ce este astăzi datorită mie și copiiilor lui… dacă nu existam în viața lui, era eternul anonim care este și astăzi. L-am luat din liga a doua și alături de care … am construit ceva ce foarte puțini oameni au abilitatea s-o facă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Nu în ultimul rând, Anamaria Prodan a ținut să precizeze că din conturi i-au dispărut mai multe milioane de euro. Banii nu ar fi putut decât să îi ia Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Impact.ro și pe