Mesajul Andreei Berecleanu pentru fani, după schimbările majore.”Să ne scoatem la lumină fețele, nu alte măști”. Ce a transmis fosta vedetă Antena1

Rădulescu Valentin 07.04.2020, 09:56
Mesajul Andreei Berecleanu pentru fani, după schimbările majore.”Să ne scoatem la lumină fețele, nu alte măști”. Ce a transmis fosta vedetă Antena1

Fosta prezentatoare tv de la Antena 1, a transmis un mesaj emoționat pe pagina sa de socializare. Andreea Berecleanu a făcut referire la situația în care se află România și recomandările autorităților de a ieși numai cu mască din casă.

Mesajul Andreei Berecleanu pentru fani, după schimbările majore.”Să ne scoatem la lumină fețele, nu alte măști”

Andreea Berecleanu a precizat într-o postare pe Instagram-ul personal, că suntem ”O mare de măști”. Totul a venit ca urmare a recomandărilor impuse de autorități, de a nu mai ieși din casă fără mască. De astfel, fosta prezentatoare a mai vorbit și despre faptul că am rămas doar cu ochii, iar acest lucru ne face să ne vedem diferit, respectiv după personalitate, nu după aparență. Totodată, mai speră că în ziua în care această pandemie se va termina, să rămânem cu ceva din aceste vremuri și să ne arătăm adevărata față.

„Am ajuns aproape lipsiți de identitate. O mare de măști! Câtă dreptate aveam când spuneam că ochii spun tot! Am devenit, din nefericire pentru situația dată, doar milioane de perechi de ochi. “Atlasul frumuseții” al Mihaelei Noroc, cel care particularizează tipologii de frumusețe de pretutindeni, este o amintire dragă în aceste zile. Doar că acum, ni se aud poate mai clar vocile, gândurile, mințile, suntem mai mult și mai atent ascultați. Dincolo de aparențe, în spatele măștilor, e un exercițiu de a fi doar ceea ce suntem în profunzime. Și de a înțelege, chiar și din această perspectivă, a feței acoperite, femeile din lumea arabă. Mi-ar plăcea ca atunci când ne vom scoate măștile acestea de protecție, să ne scoatem la lumină fețele cu care ne-am născut, nu alte măști! Mi-ar plăcea să ne asumăm ceea ce suntem! Așa cum suntem! Cu dragoste, Andreea”, a spus Andreea pe Instagram.

Mesajul Andreei Berecleanu pentru fani, după schimbările majore.
Mesajul Andreei Berecleanu pentru fani, după schimbările majore.”Să ne scoatem la lumină fețele, nu alte măști”. Ce a transmis fosta vedetă Antena1

Mesaj dur pentru Antena Group

Andreea Berecleanu a răbufnit acum ceva timp pe rețelele de socializare, deoarece își dorește ca ajutorul de la Antena Group să fie unul real. Aceasta a fost prezentatoare la Antena 1, iar de când a plecat, a avut mai multe controverse cu aceștia. Teledonul ”Români Împreună”, a fost organizat de Antena Group, fiind un proiect de colaborare cu Fundația Mereu Aproape. Acest eveniment este menit să ajute la strângerea de fonduri pentru ajutarea și utilizarea secțiilor ATI, cu echipamente necesare și aparatură medicală.

“Noi suntem încă departe, deși medicii români fac peste puteri ce pot. Informații primesc de pretutindeni, de pe toate continentele, de la prieteni, ca mulți dintre voi. Oamenii sunt năpăstuiți, sunt neputincioși, mulți își duc existența de la o lună la alta și chiar de la o zi la alta.
Situația este dramatică peste tot. Și totuși, nicăieri în această lume, nu s-a făcut un teledon. Oare, de ce? Sigur că nu îți bagă nimeni cu forța mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor să ceri de la un popor care nu are de unde! Un popor care s-a sacrificat destul! De peste 80 de ani!”, spune Andreea Berecleanu.