Anamaria Prodan, aproape dezbrăcată pe Instagram. Cele mai ascunse tatuaje ale vedetei au ieșit la iveală. Foto

Redacția IMPACT 06.04.2020, 14:02
Anamaria Prodan, aproape dezbrăcată pe Instagram. Cele mai ascunse tatuaje ale vedetei au ieșit la iveală. Foto

Anamaria Prodan le-a oferit fanilor o priveliște neașteptată. Odată cu cea mai nouă postare a impresarei pe Instagram, fanii au rămas fără cuvinte. Soția lui Laurențiu Reghecampf petrece mai mult timp acasă, în momentul de față, și se află la rândul ei, precum multe vedete, într-o perioadă de izolare.

Anamaria Prodan, aproape dezbrăcată pe Instagram

Anamaria Prodan le-a arătat internauților colecția ei de tatuaje, odată cu o poză ce ar putea fi considerată provocatoare. Mai mult, celebra impresară de fotbaliști a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat lângă piscină. În prezent aceasta se află tot în vila ei din Dubai, în Emiratele Arabe. Vedeta le-a făcut tuturor și un tur virtual al proprietății sale impresionante, odată cu izbucnirea crizei sanitare, la nivel mondial.

Anamaria Prodan, aproape dezbrăcată pe Instagram. Cele mai ascunse tatuaje ale vedetei au ieșit la iveală. Foto
Anamaria Prodan și-a dezvăluit colecția de tatuaje, odată cu cea mai nouă postare din mediul online (sursă foto: Instagram)

Cele mai ascunse tatuaje ale ei au ieșit la iveală

Cunoscuta impresară de fotbal s-a lăsat pozată la marginea piscinei, iar mulți dintre prietenii virtuali au fost de părere că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a avut rolul de fotograf. Totodată, în respectiva imagine se poate observa și ce tatuaje are Anamaria Prodan, imprimate în câteva zone ale corpului. Cu acest prilej, cel mai tare s-a observat portretul cu familia ei, pe care îl are desenat la nivelul spatelui.

Mai mult, prin imaginea publicată pe Instagram, cu doar o zi în urmă, vedeta și-a surprins în mod neașteptat fanii. Nimeni nu se aștepta să o vadă topless, chit că întoarsă cu spatele, în plină pandemie. Deși stă aproape zilnic la piscină, pentru a-și asigura și un bronz natural demn de invidiat, Anamaria Prodan și-a făcut curaj abia recent pentru o ședință foto de acest fel, pe rețelele sociale. Totuși, nu este pentru prima dată când soția lui Reghe renunță la articolele vestimentare, chiar și la cele dedicate băilor de soare.

„Dimineață. O zi perfectă”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a publicat, în dreptul pozei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI