Cum a afectat-o pandemia pe Vlăduța Lupău. Ce eveniment important a trebuit să anuleze, pe lângă nuntă

Redacția IMPACT 30.03.2020, 10:18
Cum a afectat-o pandemia pe Vlăduța Lupău. Ce eveniment important a trebuit să anuleze, pe lângă nuntă

Multe vieți au fost date peste cap de pandemia de Covid. Mulți artiști au fost nevoiți să-și anuleze proiectele, fie profesionale, fie personale. Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, și-a anunțat fanii că tot ce avea în plan a fost pus pe hold.

Cum a fost afectată Vlăduța Lupău de pandemie. „Nu poți să faci nuntă cu opt persoane”

Vlăduța Lupău avea în plan să se mărite anul ăsta, dar pandemia de Covid și restricțiile impuse de autorități le-au dat  celor doi toate proiectele peste cap. Potrivit Ordonanței Militare, orice eveniment de familie nu se poate desfășura decât în prezența a cel mult opt persoane.

Vlăduța Lupău și viitorul ei soț sunt conștienți că nu se poate face nuntă cu opt persoane, așa că au decis să amâne nunta.

„Inițial, nu credeam să o să fie cazul, însă, după cum știm, nu pot face petrecere cu 8 oameni (ca să fac haz de necaz)”, a scris cântăreața pe Instagram.

În plus, cei doi aveau pregătită o excursie în Dubai pentru această perioadă, lucru care, din nou, a trebuit să fie amânat. Chiar dacă nu se pot deplasa fizic, cei doi se pot bucura de amintirile altor vacanțe.

Pandemia de Covid i-a dat planurile peste cap
Pandemia de Covid i-a dat planurile peste cap

„Mă bucur că suntem sănătoși”

„Azi trebuia să fim în Dubai… dar din cauza acestei probleme mondiale, nu suntem. Mă bucur oricum de pozele din ultima vacanță și de faptul că suntem sănătoși ❤️??”, a scris artista pe rețeaua de socializare.

Considerată regina vizualizărilor pe YouTube, Vlăduța Lupău e o cântăreață de muzică de petrecere, care s-a remarcat prin relația tensionată dintre ea și colegul ei scenă, Armin Nicoară. Presa a speculat că între ei ar fi fost o relație mai complicată decât cea profesională, dar cei doi au infirmat acest lucru.

În vârstă de 25 de ani, Vlăduța Lupău a urcat pe scenă de la patru ani. Cu o mamă veterinar și un tată inginer zootehnist, Vlăduța Lupău iubește foarte mult animalele. Și ea are studii în Medicină Veterinară.

Urmăriți Impact.ro și pe