Mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023. Cele mai frumoase felicitări cu ocazia onomasticii

Redacția IMPACT 01.01.2023, 07:30
Mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023. Cele mai frumoase felicitări cu ocazia onomasticii

Mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023. În prima zi din an numeroși români își sărbătoresc ziua de nume. Iată cele mai frumoase felicitări cu ocazia onomasticii, fie că vrei să le trimiți cuiva din familie, unui prieten, persoanei iubite sau unor colegi.

Ce nume sunt sărbătorite de Sfântul Vasile

Sfântul Vasile se numără printre sfinţii care au făcut cele mai mari minuni. El este considerat unul dintre cei mai mari teologi creștini și unul dintre cei mai importanți părinți ai Bisericii Ortodoxe, „păzitor de duhuri rele”.

La data de 1 ianuarie, când este prăznuit, sunt sărbătorite persoanele care poartă numele de: Vasile; Vasilică; Vasilica; Sile; Vasi sau Sică.

Sfântul Vasile 2023. Mesaje și urări

În cazul în care nu ai timp sau inspirație pentru a scrie mesaje și urări potrivite de Sfântul Vasile, poți alege dintre cele de mai jos, astfel încât să te asiguri că faci persoanele cărora le trimiți câteva rânduri să zâmbească de ziua lor de nume.

Pentru familie

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!”, „La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!”,

„În prima zi a noului An, urez La mulţi ani de două ori celor mai importante persoane din viața mea. La Mulți Ani mama și tata de Sfântul Vasile!”, „Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani, fratele meu Vasile!” sau „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Vasile cât mai frumoasă!”.

Sfântul Vasile 2023
Sfântul Vasile 2023

Pentru persoana iubită

Alte mesaje de Sfântul Vasile 2023, potrivite pentru persoana iubită de ziua de nume, indiferent de stadiul relației, sunt următoarele:

„Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! La mulţi ani!”, „De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, iubitul meu drag/ iubita mea dragă!”,

„Iubita mea, astăzi este o zi importantă pentru tine, iar eu sunt alături de tine. Te iubesc și îți doresc să ai parte numai de momente frumoase în viață. La Mulți Ani! O zi frumoasă ca tine. Îți doresc să ai parte numai de fericire și zâmbet. La Mulți Ani!” sau

„Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Sf Vasile, al cărei nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie cu nume sfânt!”.

Pentru prieteni

În cazul în care cauți mesaje potrivite de ziua de nume pentru prietenii care își fac onomastica la data de 1 ianuarie, de Sfântul Vasile 2023, poți alege dintre următoarele:

„Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsi. La mulţi ani, Vasile!”, „De Sfântul Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”,

„De ziua ta de nume, îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.” sau „Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani!”.

Pentru colegi

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, iubire, fericire și sănătate. La Mulți Ani, Vasile!”, „Cu ocazia sărbătoririi numelui îți transmit un călduros La Mulţi Ani!, multă sănătate multe realizări şi tot ce îți doriţi lângă cei dragi” sau „La mulţi ani și să ciocneşti o cupă de şampanie şi pentru noi!”

Urmăriți Impact.ro și pe