Mesaje și SMS-uri sincere de la mulți ani pentru toți cei care poartă își serbează onomastica de Florii

Daria Petrescu, Ana Chivu 24.04.2021, 16:29
Mesaje și SMS-uri sincere de la mulți ani pentru toți cei care poartă își serbează onomastica de Florii

Anul acesta, Ziua de Florii pică pe 25 aprilie, cu o săptămână înainte de Paștele ortodox, de pe 2 mai. Cu această ocazie, toți cei care poartă nume de flori, își vor sărbătorii ziua onomastică. Așa cum este normal, cei care aveți persoane dragi a căror zi onomastică este, va trebui să le trimiteți câte un mesaj și un gând bun într-o zi specială pentru ei. Iată mai jos, câteva mesaje și sms-uri sincere de la mulți ani pentru toți cei care poartă își serbează onomastica de Florii.

Mesaje și SMS-uri pentru cei care își serbează onomastica de Florii

Astfel că, în ziua de Florii, persoane care poartă numele de de Camelia, Margareta, Violeta, Lăcrămioara, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Brânduş, își serbează onomastica. De asemenea, cei care se numesc Viorel, Florin, Florian, Florentin, Florinel, Crin, vor petrece în această zi specială.

Idei de mesaje pe care să le trimiteți de Florii celor dragi

-În această zi specială, îţi doresc o oră de linişte și să ai parte de sărbători liniștite alături de cei dragi.

– Eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări. La mulți ani, cu ocazia onomasticii tale.

-Astăzi este o zi specială și o sărbătoare binecuvântată. Este un prilej bun să te bucuri de numele pe care îl porți. La mulți ani!

-Cu ocazia acestei sărbători, Dumnezeu să îți călăuzească pașii și să ați aducă bucurii și liniște în suflet. Petrecere frumoasă alături de cei dragi. La mulți ani și tot binele din lume să se reverse asupra ta.

– O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă. De Florii să ai parte de bucurii și o zi specială.

-Pentru o inimă mare și iubitoare, îți doresc multă sănătate și fericire cu ocazia zilei onomastice. La mulți ani cu bucurii!

– Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. Să ai o zi specială alături de cei dragi. Multă sănătate și fericire. La mulți ani!

-De Florii îți trimit un gând bun și multă sănătate. Să te bucuri de această sărbătoare alături de cei dragi. La mulți ani!

– La mulți ani, de Florii și ziua în care îți sărbătorești onomastica. Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! Să ne vedem cu bine și petrecere frumoasă alături de cei dragi.

-În ceastă zi, fii specială, mai ales că este o zi Sfântă, iar peste o sătămână vei sărbători Paștele alături de familie. Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani!

-Acest mesaj este special pentru că ești o persoană specială. Și pentru că te iubesc, își doresc să fii fericit și împlinit alături de cei dragi. La Mulţi Ani!

-Toate florile din lume, le trimit pentru tine să îți facă ziua mai frumoasă. Fii fericită și senină în această zi sfântă.

-La mulți ani, de Florii. Eşti persoana care mi-a luminat viaţa şi mi-a încălzit sufletul, iar pentru asta îți doresc tot binele din lume.

– La mulți ani!Eşti cea mai preţioasă floare. Frumuseţea trandafirilor şi gingăşia narciselor pălesc în faţa ta!

-Ziua este mai senină de Florii. Cu ocazia zilei onomasticii, își doresc multă sănătate și un cer senin. La mulți ani, floarea mea dragă.

-Floarea  vieţii mele, îţi dăruiesc un călduros „La Mulţi Ani!”

– Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează “la mulţi ani!” unei alte flori. Să ai pare de zâmbete și o stare interioară bună, pentru a te bucura alături de prieteni. La mulți ani!

– Tu eşti singura mea floare de pe pământ, iar cu această ocazie îți urez la mulți ani și o zi frumoasă.

-Fie ca viaţa ta să se umple de căldura, lumina şi dragostea pe care mi le-ai oferit mie

-Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur. Să nu uiți că ești admirată de toți cei care te cunosc.

– Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani! Multă sănătate și fericire.

-La mulți ani, de Florii, zi Sfântă! Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele. Multă dragoste din partea mea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe