Antonia, primele imagini după intervenția la sâni. Surpriză uriașă pentru fani. Foto

Diana Radu 06.02.2020, 17:15
Antonia, primele imagini după intervenția la sâni. Surpriză uriașă pentru fani. Foto

După ce în urmă cu o săptămână, Antonia și-a anunțat fanii că a suferit o operație, fără a preciza exact despre a fost vorba, artista le-a dezvăluit acum fanilor că a suferit o intervenție la sâni. Care este starea de sănătate a Antoniei în prezent?

Antonia a dezvăluit ce operație și-a făcut recent: ”M-am operat la sâni!”

Artista, în vârstă de 30 de ani și-a anulat concertul care era programat la sfârșitul lunii ianuarie în Constanța din cauza faptului că a suferit o operație și trebuie să se recupereze. „Regret că nu mă pot întâlni cu publicul din Fratelli Constanţa pe 31 ianuarie, aşa cum am stabilit, însă operaţia prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând”, a spus Antonia.

Antonia le-a vorbit fanilor despre operația de la nivelul sânilor
Antonia le-a vorbit fanilor despre operația de la nivelul sânilor

După acest anunț, fanii Antoniei s-au interesat imediat de starea de sănătate a vedetei și au împânzit-o cu tot felul de întrebări despre operația pe care a suferit-o și despre cum se simte acum. Așa că câtăreața le-a povestit într-un story pe Instagram fanilior că și-a pus silicoane în anul 2015, iar acum se pare că a avut nevoie de ”o reparație”.

antonia, operatie, implanturi, fani
Antonia a dezvăluit ce operație și-a făcut recent

”Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia, pe contul său de Instagram.

Antonia a decis să-și mărească sânii în anul 2015, la opt luni după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Velea, Dominic. Pentru această intervenție, vedeta a scos din buzunar nu mai puțin de 6.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe