Mercur este retrograd și a intrat în Balanță, astfel că mai multe zodii vor fi afectate negativ. Vezi care sunt acestea

Iancu Andreea 28.10.2020, 16:14
Mercur este retrograd și a intrat în Balanță, astfel că mai multe zodii vor fi afectate negativ. Vezi care sunt acestea

În urmă cu o zi, pe data de 27 octombrie, Mercur a devenit retrograd și a intrat în zodia Balanței. Astfel, până pe 3 noiembrie, când planeta va părăsi acest semn zodiacal, horoscopul va suferi unele modificări. Află care sunt zodiile afectate de această schimbare.

Care sunt zodiile afectate de Mercur retrograd

Berbec

Relația de cuplu va fi influențată de schimbările planetelor, iar Mercur va fi responsabil de drame și conflicte. Pentru că obișnuiești să fii o fire încăpățânată, ar trebui să apelezi la dramul de răbdare. Aceasta va fi vitală în perioada următoare, marcată de dezechilibre.

Taur

Mercur retrograd va aduce vești proaste în sfera profesională. Chiar dacă ai fi vrut să primești laude pentru proiectele pe care le-ai încheiat, acest lucru nu va fi posibil. Nici promovarea mult așteptată nu va avea loc. Toate acestea te-ar putea afecta și vei simți că pierzi controlul. Chiar dacă vei acumula frustrări, încearcă să te stăpânești. Până la urmă va apărea soarele și pe strada ta.

Gemeni

Veștile rele nu sunt pentru tine. Se pare că Mercur retrograd îți aduce o nouă conexiune cu fostul partener. Ai putea să dai curs mesajelor sale și să-i răspunzi. Nu se știe cum se pot lega lucrurile din nou pentru voi.

Rac

Nativii din zodia Rac au parte de conflicte în familie din pricina lui Mercur retrograd. Pentru a le rezolva este nevoie să faci un pas în spate și să analizezi cu atenție problemele. Vei descoperi că lucrurile nu sunt ceea ce par.

Leu

Vei descoperi că Mercur retrograd te va aduce în fața unor probleme de ordin digital. Astfel, te vei confrunta cu mailuri sau mesaje trimise din greșeală altor persoane. Pentru a te asigura că nu intri în belele, încearcă să verifici de două ori înainte de a acționa.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei trebuie să aibă mai multă atenție la finanțe. După ce te-ai asigurat că ai plătit facturile la zi, precum și datoriile, vezi ce bani îți rămân și pentru micile pofte. Încearcă să fii responsabil când vine vorba despre cheltuieli și să nu cumperi diverse doar mânat de un imbold.

Mercur retrograd a intrat în zodia Balanței foto - Pexels
Mercur retrograd a intrat în zodia Balanței
foto – Pexels

Balanță

Comunicarea ar putea fi cea care îți creează dificultăți. Totuși, cu mai multă sinceritate vei reuși să depășești perioada în care Mercur se află în zodia ta. Nu este nevoie să te prefaci pentru a-i proteja pe cei din jurul tău.

Scorpion

După ce Mercur retrograd a trecut de semnul tău, vei descoperi că trecutul în provoacă probleme. Diferite persoane ți-ar putea cauza conflicte. De asemenea, ține cont că acum nu este momentul să începi o relație nouă.

Săgetător

O persoană din cercul tău de prieteni ar putea isca un conflict, fie cu tine sau cu altcineva din grup. Cel mai probabil, niște neînțelegeri au dus la escaladarea certurilor. Totuși, în cazul tău, Mercur retrograd va reuși să îți insufle mai multă diplomație și cooperanță.

Capricorn

Ai putea experimenta probleme la locul de muncă, atât timp cât Mercur retrograd se află în Balanță. Discuțiile și conflictele dintre tine și colegii de muncă vor fi la ordinea zilei. Chiar dacă îți place să deții controlul asupra lucrurilor care te înconjoară, ar fi bine să lași orgoliul de o parte. E nevoie să îi asculți și pe cei din jur. Păstrează-te departe de atacuri și vorbe grele și vei trece cu bine peste această perioadă.

Vărsător

Totul în jurul tău pare că este scăpat de sub control. Există posibilitatea să ți se anuleze o călătorie, din motive tehnice, însă păstrează-ți calmul. Nu este nevoie să le rezolvi pe toate o dată, ci apelează la calm și vei reuși. Asigură-te că verifici de mai multe ori un lucru înainte de a lua decizii.

Pești

Tu și partenerul tău ați putea întâmpina probleme de comunicare. Totuși, nu e cazul să dramatizezi. Cu calm și multă înțelegere vei putea să restabilești relația de comunicare mult mai eficient decât o făceai înainte. Alege să te deschizi în fața persoanei iubite și vei scăpa de probleme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...