Mentalistul care a prevestit pandemia de Covid, previziune curemurătoare despre regele Charles. De ce va renunța la tron

Beatrice Dumitru 22.05.2023, 16:11
Mentalistul care a prevestit pandemia de Covid, previziune curemurătoare despre regele Charles. De ce va renunța la tron

Nicolas Aujula este un mentalist din Londra care a prevestit pandemia de Covid-19 și încă din 2018 el a susținut că un virus va devasta lumea. Acesta a făcut și alte previziuni pentru anul 2023, iar una îl vizează pe regele Charles, cel care a fost încoronat la 74 de ani. Ce a spus mentalistul despre monarhul britanic.

Ce a prezis mentalistul despre regele Charles

Mentalistul de la Londra a făcut, de-al lungul timpului, câteva preziceri importante care s-au dovedit a fi importante. Nicolas Aujula a prezis faptul că Donald Trump va pierde alegerile electorale și că va arde Catedrala Notre-Dame, dar și divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West. Recent, acesta a făcut și o previziu referitoare la regele Charles.

Mentalistul, în vârstă de 37 de ani, susține că Regele Charles se va confrunta cu probleme foarte grave de sănătate, cu inima, care nu îi vor permite să-și ducă la bun sfârșit sarcinile monarhice. Acesta a spus că succesorul reginei Elisabeta va avea nevoie de îngrijiri medicale în viitorul apropiat și că problemele monarhiei britanice vor continua. Mai exact, popularitatea familiei regale a Marii Britanii se va afla într-un declin, precum și situația materială.

Mentalistul care a prevestit pandemia de covid, previziune curemurătoare despre Regele Charles. De ce va renunța la tron
Mentalistul Nicolas Aujula.

Alte previziuni pentru anul 2023

Nicolas Aujula a făcut și alte previziune pentru anul 2023. El a prezis că Marea Britanie nu scapă de criza economică, pe care autoritățile au pus-o pe seama războiului din Ucraina și pe pandemia de Covid-19.

Cred că declinul economic va fi pe termen foarte lung și ar putea dura șase sau șapte ani. Cred că cel mai rău va fi la sfârșitul deceniului. Vom intra în recesiune. Cred că va exista o dublă recesiune la nivel global. Ca urmare, vom vedea multe pierderi de locuri de muncă și companii care se închid”, a susținut Aujula, citat de New York Post.

Mentalistul mai susține că Madonna va avea parte de clipe dureroase în 2023: „Va avea un an greu”, în timp ce Beyonce ar putea „trece printr-o mică schimbare și o tranziție în viața ei și ar putea pune la îndoială căsnicia ei”. Beyonce și Jay-Z s-au căsătorit în 2008. Cuplul, care a trecut prin diverse scandaluri de-a lungul mariajului, au trei copii, Blue Ivy (10 ani) și gemenii Rumi și Sir (5 ani).

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...