Meghan Markle și Prințul Harry au urmărit parada în onoarea Reginei Elisabeta prin geamul unui birou. Motivul secret din spatele acestei decizii

Ana Anitoiu 06.06.2022, 16:51
Meghan Markle și Prințul Harry au urmărit parada în onoarea Reginei Elisabeta prin geamul unui birou. Motivul secret din spatele acestei decizii

Meghan Markle și Prințul Harry au urmărit parada militară „Trooping the Colour” în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, joi, prin geamul unui birou. Motivul secret din spatele acestei decizii luate în contextul Jubileului de Platină al suveranei a fost dezvăluit.

Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au fost excluși de la balconul oficial al Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platină, pentru că nu mai sunt membri activi ai casei regale britanice. Ducele şi Ducesa de Sussex au urmărit parada în onoarea suveranei din fostul birou al ducelui de Wellington.

Meghan Markle a fost surprinsă în imagini publicate de tabloidele britanice. Ducesa a purtat o rochie închisă la culoare şi o pălărie mare albă. Zâmbitoare, ea le-a făcut semn cu mâna copiilor ca să stea liniștiți. Actrița a fost văzută în timp ce discuta cu soțul ei, Prințul Harry, îmbrăcat cu un costum închis la culoare, spre deosebire de tatăl său, Prințul Charles, și de fratele lui mai mare, Prințul William, care au purtat uniforme militare.

Meghan Makle si printul Harry au urmarit parada in onoarea Reginei Elisabeta prin geamul unui birou
Meghan Makle si printul Harry

Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry sunt discreți

Meghan Markle și Prințul Harry nu au făcut fotografii la sosirea lor în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Cei doi nu au avut nicio apariție publică și nu au dat niciun interviu. Motivul pentru care Ducii de Sussex sunt discreți ar fi acela că nu vor să fie acuzați că „fură” atenția presei și a publicului, într-o perioadă festivă dedicată Reginei Elisabeta a II-a, care sărbătorește 70 de ani de domnie.

După ce a plecat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord alături de soția lui, cu care s-a stabilit în cele din urmă California, Prințul Harry a revenit acasă de câteva ori. Pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, în aprilie 2021, și pentru inaugurarea unei statui a mamei sale, Prințesa Diana.

Prințul Harry i-a făcut o scurtă vizită Reginei Elisabeta a II-a, alături de soția lui, înainte de  Jocurile Invictus din Olanda, la mijlocul lunii aprilie. Însă, de atunci, cei doi nu au mai apărut public în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

La funeraliile Prințului Philip, Meghan Markle a rămas în Montecito, California, motivând că era însărcinată în șapte luni cu fiica lor, Lilibet. Fetița, care va împlini un an sâmbătă, în weekendul în care este marcat Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, a primit numele de alint al suveranei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...