Planul secret pus la cale de familia regală după întoarcerea lui Meghan Markle și a prințului Harry la Londra. Situația stânjenitoare care a fost evitată

Ioana Bucur 05.06.2022, 08:39
Planul secret pus la cale de familia regală după întoarcerea lui Meghan Markle și a prințului Harry la Londra. Situația stânjenitoare care a fost evitată

Britanicii au celebrat un moment istoric, o premieră în monarhia lor. În acest weekend a fost sărbătorit Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 70 de ani de domnie, o performanță ce nu a mai fost atinsă de niciun alt suveran. Au fost zile întregi de sărbătoare, cu festivități speciale. De la marele eveniment nu au lipsit nici ducii de Sussex, prezența lor putând duce la o situație stânjenitoare. Totul a fost plănuit la minut. Cum a gestionat familia regală întoarcerea lui Meghan Markle și a prințului Harry la Londra.

Regina Elisabeta a II-a, 70 de ani de domnie

Regina Elisabeta a II-a tocmai a scris istorie în Marea Britanie, devenind primul monarh care celebrează Jubileul de Platină, niciun alt suveran al regatului nu a domnit atât de mult – 70 de ani – și este puțin probabil ca un altul să mai atingă o astfel de longevitate, în condițiile în care Charles, prinţul moştenitor are 73 de ani, fiul său va împlini în curând 40 de ani.

Momentul a fost sărbătorit prin omagii, reviste comemorative, expoziţii, retrospective, emisii speciale, concerte. Pentru acest weekend, străzile sunt pavoazate cu mari portrete ale reginei, faţadele decorate, chiar şi în mediul rural englezesc, iar pieţele vând suveniruri tricolore şi vesela care poartă efigia suveranei.

De la marele eveniment nu au lipsit nici ducii de Sussex, care au adus o serie de acuzații foarte grave la adresa Casei Regale în celebrul interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey. S-a vorbit despre discriminare, marginalizare și rasism. A fost momentul în care legătura dintre cei doi frați, William și Harry, s-ar fi rupt definitiv.

Planul secret pus la cale de familia regală după întoarcerea lui Meghan Markle și a prințului Harry la Londra. Situația stânjenitoare care a fost evitată

Planul pus la cale după întoarcerea lui Meghan Markle și a prințului Harry la Londra

Pentru a nu se crea o situația stânjenitoare, familia regală și staff-ul de la Palatul Buckingham au pus la punct un plan pentru întoarcerea lui Meghan Markle și a prințului Harry la Londra, astfel încât cei doi frați să nu se intersecteze deloc în timpul ceremoniilor organizate în cinstea bunicii lor.

Deşi au fost discreţi în timpul ceremoniei „Trooping the Color” de joi, ei şi-au făcut apariţia la Serviciul Naţional de Ziua Recunoştinţei de vineri la Catedrala Sf. Paul, unde intrarea lor a atras urale puternice din partea mulţimii adunate afară.

Cei doi frați și-au făcut apariția separat, la 20 de minute distanță. În Catedrala Sf. Paul, prinţul Harry şi Meghan Markle, care au fost surâzători în timp ce au vorbit cu membrii clerului înainte de a intra, s-au aşezat în al doilea rând, alături de prinţesele Beatrice şi Eugenie şi soţii lor.

Şi la plecare, cele două cupluri au avut grijă să nu se intersecteze, iar Harry şi Meghan s-au ridicat de pe scaune la un minut după ce William şi Kate au ieşit din incinta bisericii.

Prințul Harry și Meghan Markle au plecat apoi din Londra, unde s-a ținut o recepție regală, retrăgându-se la Conacul Frogmore, unde stau pe perioada vizitei în Marea Britanie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...