Holograma uriașă care i-a uimit pe britanici la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Situație fără precedent

Stan Filon 05.06.2022, 21:43

A fost sărbătoare națională în Marea Britanie, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Festivitățile au durat trei zile și a fost înregistrată o premieră istorică! Britanicii au putut-o vedea pe Regina Elisabeta așa cum arăta ea în tinerețe, în trăsura de aur a Casei Regale, care are o vechime de 260 de ani. Supușii Reginei au putut să-i facă cu mâna, iar ea le-a răspuns, datorită tehnologiei de ultimă oră.

Holograma uriașă care i-a uimit pe britanici la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

La Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a sărbătorit 70 de ani de la înscăunare, britanicii au putut face o călătorie în timp, pentru a o vedea pe Elisabeta a II-a așa cum arăta ea în tinerețe, chiar când a fost numită Regină a Marii Britanii, pe data de 2 iunie 1953. Totul a fost posibil datorită unei holograme. Tehnologia de ultimă oră s-a împletit perfect cu tradiția de sute și sute de ani a Casei Regale a Marii Britanii! O hologramă a Reginei Elisabeta a II-a a fost proiectată în interiorul trăsurii de aur a Familiei Regale Britanice, numită Gold State Coach,  care are o vechime de 260 de ani. Holograma Reginei făcea cu mâna supușilor, iar aceștia îi răspundeau, uluiți de uimire.

Aceeași trăsură a fost folosită de Regina Elisabeta și la încoronarea din 1953. Acum, trăsura, flancată de gărzi călare, a prezentat imagini de arhivă cu Majestatea Sa, dând impresia că se află înăuntru. Parada de trei kilometri, care a trecut pe lângă Palatul Buckingham, a fost împărțită în patru acte, primul fiind o procesiune militară.

A fost sărbătoare în Marea Britanie

Aproximativ 10.000 de persoane au fost implicate, inclusiv o distribuție de 6.000 de artiști, dar și o gamă largă de celebrități în cea de-a patra și ultima zi a weekend-ului jubiliar care marchează cei 70 de ani de domnie ai reginei. Prințul de Wales, ducesa de Cornwall și ducele și ducesa de Cambridge, împreună cu cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, s-au numărat printre demnitarii aflați în loja regală pentru a urmări festivitățile.

Regina, ajunsă la vârsta de 96 de ani, nu a fost prezentă, dar fanii regali au avut parte mai târziu de o apariție a acesteia la balconul Palatului Buckingham, la punctul culminant al weekendului prelungit de sărbătoare. Gărzile, Gurkhas, pușcașii marini regali și Regimentul de cavalerie montată Household Cavalry în platoșe s-au numărat printre sutele de militari care au deschis drumul mărșăluind pe străzi. Un peloton de 300 de cicliști, pe biciclete de epocă din cele șapte decenii de domnie ale reginei, a coborât pe The Mall condus de Sir Chris Hoy și de cuplul de aur al ciclismului Dame Laura și Sir Jason Kenny.

Numeroase vedete au prticipat la carnaval și au mărșăluit pe străzi în celebrele autobuze supraetajate. printre acestea s-au numărat cântăreții Sir Cliff Richard și Katherine Jenkins, atletul Sir Mo Farah, boxerul Chris Eubank și DJ-ul Tony Blackburn.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...