Medic, despre problemele de sănătate pe care le are Benone Sinulescu. Artistul e internat la Terapie Intensivă

Ioana Bucur 12.07.2021, 20:44
Medic, despre problemele de sănătate pe care le are Benone Sinulescu. Artistul e internat la Terapie Intensivă

Apar informații noi despre problemele de sănătate pe care le are Benone Sinulescu. El este internat la Terapie Intensivă și urmează să fie supus unui șir lung de analize. Surse apropiate artistului au făcut dezvăluiri despre stare actuală a acestuia.

Problemele de sănătate pe care le are Benone Sinulescu

Ce se întâmplă, de fapt, cu „Nea Beni”? Surse apropiate artistului au dezvăluit, pentru redacția Playtech-Impact.ro, care sunt problemele de sănătate pe care le are Benone Sinulescu. De sâmbătă, se află în grija medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Arad, unde este supus unui lung șir de analize.

Potrivit unor surse medicale bine informate, artistul este internat pe secția de Terapie Intensivă și este „conștient și cooperant”. O echipă multidisciplinară de medici se ocupă de starea sa de sănătate, specialiștii din diferite ramuri medicale consultându-se constant pe tema evoluției sale.

„Trebuie spus că Benone Sinulescu a fost conştient încă de la internarea sa. Pe de altă parte, a fost şi va mai fi supus unui amplu set de analize, de mai multe feluri, inclusiv în primele zile ale acestei săptămâni. E vorba despre investigaţii multiple pentru a avea un tablou cât mai aproape de adevăr a stării de sănătate a pacientului”, au declarat aceleaşi surse sub acoperirea anonimatului, pentru Playtech.ro.

Familia lui Benone Sinulescu a decis să nu comunice cu presa, impunând chiar un embargo medicilor asupra informaţiilor medicale legate de starea de sănătate a îndrăgitului artist. Potrivit jurnaliștilor de la Playtech, „Nea Beni” a ajuns la Spitalul Județean din Arad sâmbătă după-amiază, după ce ar fi leșinat în casa sa din comuna Bârzava, aflată la peste 60 de kilometri distanţă de Arad.

Problemele de sănătate pe care le are Benone Sinulescu
Benone Sinulescu

Artistul ar avea probleme cardiace mai vechi, agravate în ultimul an și jumătate, însă se bănuiește și că a dezvoltat o formă a bolii Alzheimer. Inițial, după episodul în care și-ar fi pierdut cunoștința, soția sa l-a dus la o clinică privată din apropierea casei, dar care nu avea echipamentele medicale necesare pentru a-l trata. Există indicii serioase că medicii Spitalului Judeţean arădean le-au reproşat celor doi soţi decizia iniţială luată.

Soția lui Benone Sinulescu vorbește despre informații false

Acuzată de apropiați ai artistului că nu își ajută soțul să primească îngrijirile medicale de care are nevoie, Elena Sinulescu a postat, luni dimineață, un mesaj pe pagina de Facebook a artistului, în care aducea unele precizări, referitor la comunicatul de presă emis de fostul impresar al solistului, Ionuț Pavel.

„Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Locuind singuri, la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expusă într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate”, a scris soția artistului.

La nici două ore după comunicatul de presă, Elena și-a dat acordul ca Benone să fie transferat de la clinica privată la Spitalul de Urgență din Arad, pentru analize și tratament:

„Medicii roiesc în jurul lui”, ne-au mai zis aceleași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...