Apropiații lui Emi Pian pregătesc o răzbunare cruntă. “Unul nu mai rămâne în viață”. Ce se întâmplă acum cu părinții lui Ciprian Napy

Iancu Andreea 05.08.2020, 16:46

Moartea lui Emi Pian a adus multă durere în familia interlopului. Totuși, lucrurile nu par să se apropie de final în lupta dintre clanurile Duduianu și Rinu. Se pare că apropiații lui Emi Pian au pregătit o răzbunare groaznică. De altfel, părinții criminalului sunt și ei vizați.

Amenințare cu răzbunarea din partea apropiaților interlopului Emi Pian

În timp ce trupul neînsuflețit al liderului clanului Duduianu a fost adus acasă, fiind plâns de zeci de persoane, se anunță o răzbunare. Elvis, fratele lui Emi Pian, a transmis un mesaj neașteptat.

Unul nu va mai rămâne în viață!, a transmis Elvis, potrivit unor surse.

Conform informațiilor primite de la anchetatori, după evenimentele care au dus la decesul liderului Duduienilor, fiul unui interlop este principalul suspect. Ciprian Napy face parte din gruparea interlopă Rinu, care acționează în sectorul 2.

Totodată, părinții lui Ciprian Napy sunt feriți acum de răzbunarea celor din clanul Duduianu. Astfel, potrivit unor surse, aceștia au fost scoși din țară de frică să nu fie uciși de rivalii lor

Ciprian Napy, criminalul lui Emi Pian
Ciprian Napy, criminalul lui Emi Pian

Care este starea lui Ciprian Napy, ucigașul lui Emi Pian

Napy este unul dintre interlopii de temut din București, șef al clanului RinuImpact.ro a relatat despre unde se află în acest moment principalul suspect al crimei din noaptea de luni spre marți. Informațiile noastre, verificate, spun că acesta s-ar afla încă internat la Spitalul Elias, cu răni grave după scandalul respectiv.

Cipy se află in stare gravă la spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalti prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam, ne-au dezvăluit surse sigure, care au dorit să rămână sub protecția anonimatului.

De asemenea, din informațiile pe care le avem, starea de sănătate a lui Ciprian Napy nu este una bună. Acesta a suferit numeroase răni în zona spatelui, fiind despicat de mai multe tăieturi.

Urmăriți Impact.ro și pe