Mărturisiri uimitoare despre primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley. Apropiații i-au dat de gol

Elena Avramescu 02.09.2020, 12:18
Mărturisiri uimitoare despre primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley. Apropiații i-au dat de gol

Vestea conform căreia Gina Pistol ar fi însărcinată a luat prins surprindere pe toată lumea. Chiar dacă vedeta nu a declarat nimic cu privire la acest subiect, apropiații ei ar fi dat-o de gol.

Mărturisiri uimitoare despre primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley

Gina Pistol și Smiley au o relație de aproape trei ani de zile, însă au oficializat-o de foarte scurt timp. Astfel că dacă zvonul despre sarcină se adeverește, este posibil să aflăm despre copil abia după ce acesta o să vină pe lume, fiindcă cei doi sunt extrem de discreți cu viața personală.

Gina pare să fie dată de gol din cauza aspectului vestimentar, fiindcă în ultimul timp, aceasta a început să poarte haine cât mai largi pentru a nu fi vizibil abdomenul. În plus, se zvonește că ar mai fi luat și în greutate câteva kilograme.

Mărturisiri uimitoare despre primul copil al Ginei Pistol și al lui Smiley
S-a aflat sexul bebelușului Ginei Pistol

Apropiații i-au dat de gol pe Gina și Smiley

“Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei.

Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, a declarat pentru Ciao o sursă din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...