Mărturisiri șoc în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra: „Mi-a spus: Te rog frumos, ajută-mă”. Dezvăluirea care aruncă în aer ancheta

Stan Filon 22.09.2020, 18:45
Mărturisiri șoc în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra: „Mi-a spus: Te rog frumos, ajută-mă”. Dezvăluirea care aruncă în aer ancheta

Declarația care poate schimba dosarul Caracal! Două românce din Italia susțin că au văzut-o pe Alexandra Măceșanu, fata dispărută și presupus a fi fost ucisă de Gheorghe Dincă! Mai mult, cele două martore spun că au li vorbit cu Alexandra Măceșanu.

Două românce spun că au văzut-o pe Alexandra Măceșanu în Italia

Două românce care se află în Italia spun că Alexandra Măceșanu este în viață, deoarece au văzut-o de mai multe ori. Mai mult, cele două femei susin că au vorbit cu fata, care le-a cerut ajutorul. Cele două au declarat că au văzut-o pe tânără de câteva ori, iar mereu se afla în compania unui bărbat.

Mărturisirile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, unde cel două femei au intrat în direct. Conform spuselor uneia dintre femei, tânăra chiar i-a cerut ajutorul și nu părea că ar fi într-o stare prea bună.

Doua romance spun ca au vazut-o pe Alexandra Macesanu  in Italia
Doua romance spun ca au vazut-o pe Alexandra Macesanu in Italia

Presupusa Alexandra Măceșanu i-a cerut ajutorul uneia dintre femei

Alexandra Măceșanu ar fi intrat în barul uneia dintre româncele din Italia. „A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: «Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!» Eu i-am răspuns tot în română: «De ce să te ajut?»  Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit”, a spus românca ce deţinea barul.

Femeia spune că presupusa Alexandra Măceșanu nu ar fi fost deloc în apele ei. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că tânăra ar fi fost aflată sub influența băuturilor alcoolice sau, mai rău, a unor stupefiante și era foarte palidă la față.

Era drogată sau beată

„Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori era beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: «Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România»”, a mai dezvăluit românca.

Mai mult, se pare că după acest episod, barul româncei a fost închis subit într-o noapte, iar camerele de supraveghere ar fi fost desfiinţate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...