Mărturisirea cutremurătoare a prințului Harry. Ce s-a întâmplat imediat după decesul bunicii sale

Ioana Bucur 12.09.2022, 14:13
Mărturisirea cutremurătoare a prințului Harry. Ce s-a întâmplat imediat după decesul bunicii sale

Măcinat de durerea provocată de decesul bunicii sale, Prințul Harry s-a întors „acasă” pentru a fi alături de Familia Regală în aceste zile dificile. În fața castelului Windsor, a făcut mărturisiri cutremurătoare despre atmosfera din spatele ușilor închise. Ce a simțit după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Harry, mărturisire dureroasă despre moartea bunicii sale

Sutele de persoane adunate sâmbătă în fața Palatului Windsor au avut parte o surpriză neașteptată. Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit, împreună, pentru a admira florile și omagiile aduse de oameni Reginei Elisabeta a II-a. A fost prima apariție publică a celor patru de la decesul monarhului.

După ce au citit mesajele, cele două cupluri au stat de vorbă cu mulțimea.

Prințul Harry, ale cărei decizii și declarații din ultimii ani au cutremurat monarhia britanică, a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea bunicii sale. Acesta a mărturisit că Palatul Windsor este acum pustiu fără Regina Elisabeta.

„Este un loc pustic acolo sus fără ea”, le-a spus Ducele de Sussex celor care se aflau în afara Castelului Windsor, conform HelloMagazine.

Mărturisirile au continuat, ducele de Sussex dezvăluind că a simțit prezența suveranei în toate camerele în care a intrat până acum.

„I-am simțit prezența în fiecare cameră în care am fost”, a adăugat acesta.

Mărturisirea cutremurătoare a prințului Harry. Ce s-a întâmplat imediat după decesul bunicii sale

„Ştiam că va veni această zi, dar va trece ceva timp până când realitatea vieţii fără bunica va fi cu adevărat reală”

Sâmbătă, într-o declarație oficială, Prințul William a vorbit despre pierderea bunicii sale.

„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament faţă de ţară, regate şi Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificaţia domniei sale istorice.

Eu, însă, am pierdut o bunică. Şi, deşi voi plânge pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înţelepciunea şi reasigurarea reginei până în al cincilea meu deceniu. Soţia mea a beneficiat timp de douăzeci de ani de îndrumarea şi sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au ajuns să petreacă vacanţe cu ea şi să creeze amintiri care vor dura toată viaţa lor.

A fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele. Şi a fost alături de mine în cele mai triste zile din viaţa mea. Ştiam că va veni această zi, dar va trece ceva timp până când realitatea vieţii fără bunica va fi cu adevărat reală”, a declarat William, în vârstă de 40 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...