UPDATE Povestea șocantă a celor două fete din Caracal, ale căror cadavre au fost descoperite într-o gospodărie – FOTO&VIDEO

Ciprian Ioana 26.07.2019, 16:16
UPDATE Povestea șocantă a celor două fete din Caracal, ale căror cadavre au fost descoperite într-o gospodărie – FOTO&VIDEO

O descoperire șocantă a fost făcută de polițiștii din Caracal în gospodăria unui mecanic auto. Anchetatorii au descoperit două cadavre, despre care se crede că aparțin unor adolescente date dispărute. Cazul este unul șocant, iar polițiștii merg pe varianta existenței unui criminal în serie, care și-ar fi tranșat și ars victimele.

ACTUALIZARE: Poliția și STS vin cu informații contradictorii și caută să arunce vina în cealaltă parte. Poliția susține că STS ar fi trebuit să identifice zona apelului, în schimb ar fi furnizat o arie foarte largă. Chiar și așa, fata a vorbit câteva zeci de secunde cu un dispecer de la Poliție și tot nu s-a reușit identificarea zonei de unde s-a sunat.

STS a publicat cronologia apelurilor celor trei apeluri efectuate de adolescentă:

  1. 11:05:41: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției
  2. 11:05.52: apelanta a deconectat apelul cu operatorul 112
  3. 11:06:55: dispecerul Poliției a preluat cazul de la operatorul 112, apelanta nemaifiind în convorbire;

Al doilea apel a fost preluat de operatorul 112, la ora 11:06:25:

  1. 11:06:55: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției
  2. 11:07:53: dispecerul Poliției a preluat apelul, fiind în legătură directă cu apelanta; 

Al treilea apel a fost preluat de operatorul 112 la ora 11:12:36:

  1. 11:12:43: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției
  2. 11:12:51: : dispecerul Poliției a preluat apelul, fiind în legătură directă cu apelanta;

Polițiștii din Caracal se aflau, de ceva vreme, pe urmele a două adolescente date dispărute. E vorba de Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu. Ambele au dispărut în timp ce se întorceau de la Caracal și nimeni nu mai știa nimic de ele.

Mihaela Melencu ar fi dispărut în data de 14 aprilie, când ar fi plecat spre Caracal. Când s-ar fi întors, ar fi urcat într-o mașină la ocazie și de atunci nu a mai fost văzută. Cealaltă adolescentă a dispărut, în aceleași condiții, miercuri dimineață.

Polițiștii au un prim suspect în acest caz. E vorba de un mecanic auto din Caracal, a cărui gospodărie a fost percheziționată vineri dimineață.

Iar descoperirea a fost una șocantă.

Cele două adolescente dispărute (sursa foto: observator.tv))
Cele două adolescente dispărute (sursa foto: observator.tv))

Două cadavre descoperite în locuința mecanicului din Caracal

Polițiștii care încercau să dea de urma celor două fete s-ar fi folosit de datele din telefonul uneia dintre ele. Vineri dimineață, au descins la mai multe locuințe pe baza datelor GPS. Localizarea a fost posibilă, se pare, grație unui apel dat de una dintre adolescente joi.

Ea a reușit să sune la 112 și să descrie locuința în care era ținută captivă. Pe baza datelor puse la dispoziție de STS, polițiștii au reușit să restrângă zona de căutare.

Potrivit presei locale, la una dintre percheziții au făcut o descoperire șocantă. În gospodăria unui bărbat în vârstă de 65 de ani, cunoscut drept Gheorghe Dincă, taximetrist d ocazie și mecanic auto, au fos descoperite mai multe rămășițe umane. Mai mult, la fața locului au fost găsite bijuterii și bucăți de haine.

În congelatorul bărbatului au fost descoperite cinci pungi cu carne, iar în locuință mai mulți dinți ce par a fi de om. Și detaliile șocante nu se opresc aici. Bucăți din cadavrul uneia dintre fete au fost găsite în mai multe butoaie din curte. Din primele informații, n-ar fi exclusă varianta ca fetele să fi fost sechestrate, mutilate, înjunghiate și apoi arse.

Nu e clar deocamdată dacă există vreo legătură între această descoperire șocantă și fetele dispărute, dar anchetatorii merg pe această pistă deocamdată.

Presa locală scrie că principalul suspect în acest caz, mecanicul în vârstă de 65 de ani, locuiește singur, iar copiii și soția sa sunt plecați în Italia.

El ar face și curse în județ, în calitate de taximetrist de ocazie.

Urmăriți Impact.ro și pe