Marius Șumudică, ofertă inedită de la Dinamo. ”Mă sună de două săptămâni, în continuu”

Stan Filon 05.03.2021, 12:31
Marius Șumudică, ofertă inedită de la Dinamo. ”Mă sună de două săptămâni, în continuu”

Marius Șumudică este din nou liber de contract, după ce antrenorul român a demisionat recent de la echipa turcă Rizespor. Acesta a dezvăluit că a rămas surprins să vadă că este contactat de către suporterii acționari de la Dinamo pentru a-i antrena pe ”câini”.

Marius Șumudică, ofertat de Dinamo

Marius Șumudică a renunțat la echipa din Turcia, după ultimul eșec în prima ligă, scor 1-2 cu Kayserispor, fosta echipă a lui Dan Petrescu. Antrenorul român a revenit deja în țară, iar ofertele au început să curgă. Antrenorul a dezvăluit că a fost contactat de către suporterii acționari ai lui Dinamo, care i-au transmis că își doresc să câștige Cupa României cu el pe banca tehnică. Șumi a spus și ce răspuns le-a dat dinamoviștilor.

”Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ținut mai mult închis, am primit niște mesaje de m-am și speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu știu cine e, de pe la Iași. I-am mulțumit pentru mesaj, dar nu se pune problema.

Marius Sumudica a fost ofertat de Dinamo
Marius Sumudica a fost ofertat de Dinamo

”Mă sună de o săptămână încontinuu”

Cea mai nouă și cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieți acolo, Tararache și Elias. Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon! Sunt doi băieți extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit!

Bă, să faci rost de atâția bani, este un exemplu pentru toți! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că își doresc să antrenez Dinamo, că sunt exact ceea ce le trebuie. Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt dușmanos, iubesc un club (n.r. Rapid), știe toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară, vreau să plec iar în străinătate”, a declarat Marius Șumudică pentru ProSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI