Gestul lui Marius Șumudică la ultima conferință de presă. Turcii chiar nu se așteptau la așa ceva

Stan Filon / 14.01.2021, 20:10
Gestul lui Marius Șumudică la ultima conferință de presă. Turcii chiar nu se așteptau la așa ceva

Marius Șumudică a susținut ultima conferință de presă în fața jurnaliștilor turci, după ce s-a despărțit de echipa Gaziantep FK. Românul și-a pus cenușă în cap și chiar a izbucnit în plâns în fața tuturor. A mărturisit că este foarte trist și le-a mulțumit tuturor pentru colaborare.

Marius Șumudică a făcut un gest care a uimit pe toată lumea, la ultima conferință din Turcia

Marius Șumudică a fost nevoit să spună adio echipei turce Gaziantep FK, după ce a antrenat-o timp de 18 luni. A cunoscut ce înseamnă succesul, după patru luni în care echipa sa nu a fost înfrântă. Acum, Marius Șumudică spune că regretă tot ce a spus și și-a cerut scuze tuturor. A lăsat echipa pe locul 3 în clasament, după ce a fost chiar și lider în Turcia.

“Sunt foarte trist. Mă întreb, încerc să înţeleg dacă Gaziantep este casa mea sau România este casa mea. Vreau să mă întorc  acasă, dar nu pot. Aici a devenit acasă. Tot ce am făcut aici a fost din inimă. Săptămâna trecută voiam să obţin paşaport turcesc, iar acum totul s-a schimbat. Noi aici am umplut împreună paharul gol, dar să se termine totul din cauza unei greşeli pe care am făcut-o nu poate fi acceptat. Am obţinut succese. Îmi felicit toţi jucătorii. Jucătorii şi 90 la sută din angajaţii clubului mi-au trimis mesaje în care scriau că le pare rău. Le mulţumesc tuturor, tuturor conducătorilor, pentru tot. Nu mai sunt puternic ca un turc, pentru că plâng în faţa voastră. Aceste lacrimi sunt lacrimile unei munci de 18 luni”, a afirmat Şumudică.

Marius Sumudica a facut un gest care a uimit pe toata lumea, la ultima conferinta din Turcia
Marius Sumudica a facut un gest care a uimit pe toata lumea, la ultima conferinta din Turcia

“Le cer iertare oamenilor din Gaziantep şi Turciei”

Șumudică și-a cerut scuze tutuor celor care s-au simțit jigniți de cele spuse de el, după ultima înfrângere, cea suferită în fața echipei Sivasspor. A spus chiar că a glumit.

“Le cer iertare oamenilor din Gaziantep şi Turciei. Regret ce am spus. Dacă am fi continuat împreună am fi luptat pentru cupele europene. Sunt trist, încă visez atunci când mă trezesc că merg la club cu maşina, mă gândesc la asta. În regulă, am greşit, îmi cer iertare, dar nu am jignit pe nimeni, nu am supărat pe nimeni. Însă din păcate drumurile ni s-au despărţit. Nu trebuia să fie aşa, dar din păcate s-a întâmplat. Sunt trist şi pentru că nu ne-am putut bucura alături de suporteri de victoriile importante obţinute”.

Marius Şumudică a încheiat conferinţa de presă cu câteva cuvinte în limba turcă: Buradaki herkes benim yüreğimde yaşayacak. Güle güle Gaziantep”. (Toţi cei de aici vor rămâne în sufletul meu. Rămas bun, Gaziantep”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI