Marius Șumudică e noul antrenor al FCSB. Becali a confirmat în direct la TV. Cum justifică antrenorul “trădarea”

Ioana Bucur 19.05.2021, 23:46
Marius Șumudică e noul antrenor al FCSB. Becali a confirmat în direct la TV. Cum justifică antrenorul “trădarea”

Mișcare uriașă în fotbalul românesc. Marius Șumudică e noul antrenor al FCSB. Anunțul sezonului a fost confirmat chiar de Gigi Becali, în direct la TV. Cum și-a justificat antrenorul „trădarea”: „E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni”.

Marius Șumudică e noul antrenor al FCSB

Gigi Becali nu mai suportă gândul că echipa sa ar mai putea pierde încă un titlu, așa că a bătut palma cu unul dintre cei mai râvniți tehnicieni ai momentului. Liber de contract, dar cu alte culori în suflet, Marius Șumudică e noul antrenor al FCSB. Anunțul anului în fotbalul românesc a fost făcut, miercuri seara, chiar de afaceristul din Pipera, în direct la TV:

„Toni Petrea nu a mai vrut să stea. I-am dat timp să se răzgândească, azi a zis că nu se răzgândeşte şi atunci am luat legătura cu Şumudică, am rezolvat, am bătut palma, deci Şumudică va fi antrenor. Peste două săptămâni, când încep pregătirea”, a declarat Becali, la DigiSport.

Liber de contract din luna martie, chiar din ziua în care a împlinit vârsta de 50 de ani, antrenorul a dezvăluit că a primit o ofertă din țară pe care, dacă o va accepta, va fi văzută ca o trădare de cei de la Rapid, echipa sa de suflet, ce tocmai s-a întors în Liga 1 și de la care nu a primit nicio ofertă să preia postul de antrenor. Șumudică a explicat că nu banii îl atrag, însă simte că este momentul să se întoarcă în fotbalul românesc și că îi este „foame de trofee, de performanță”.

„Mi-a apărut o ofertă din țară căreia dacă i-aș da curs ar fi greu să mă mai întorc la Rapid. Da, în momentul de față am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am și eu o discuție cu familia mea. E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit. Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situație financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanță”, a spus Marius Șumudică, potrivit Prosport.

Marius Șumudică e noul antrenor al FCSB
Marius Sumudica

„Mi-a salvat familia”

Marius Șumudică a dezvăluit, în octombrie 2020, că îi este recunoscător lui Gigi Becali, care i-a fost alături într-un moment extrem de dificil, când mai mulți membri ai familiei sale au fost infectați cu SARS-CoV-2, iar el era la mii de kilometri depărtare de România.

„Vreau să scot un singur gest în evidență. Îi mulțumesc lui Gigi Becali. E un om extraordinar. N-am mai vorbit de nouă luni cu el , dar ce face el…mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac. Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta. S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi!”, povestea antrenorul, în octombrie 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...