Mario Iorgulescu se scuză după ce a afirmat că nu va merge nici măcar o zi la închisoare. „E parte din boala mea”

Mihnea Tălău 21.03.2023, 08:26
Mario Iorgulescu se scuză după ce a afirmat că nu va merge nici măcar o zi la închisoare. „E parte din boala mea”

Condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, după accidentul auto mortal provocat în 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, uimește în continuare, din Italia, unde se sustrage executării pedepsei.

Mario Iorgulescu și jocul de-a boala

El își joacă în continuare rolul de confuz, de om bolnav. După ieșirea sfidătoare de zilele trecute: „vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie!”, postată alături de o mulțime de hashtag-uri precum „Relaxare”, „Viață bună”, „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie”, „Toatebune”, Mario Iorgulescu își pune, chipurile, cenușă în cap.

El și-a adus aminte că suferă de o boală psihică, fiind aș-zis internat într-o clinică psihiatrică din Milano, iar aroganța sa s-a produs din cauză că nu și-ar fi luat tratamentul.

Mario Iorgulescu

„Îmi pare rău că declarația pe care am dat-o în presa a sunat sfidătoare. Nu asta a fost intenția mea. Îmi doresc din toată inima să pot fi ascultat și eu. Să se ia în calcul și punctul meu de vedere.

Am dat acea declarație la nervi și nu-mi luasem tratamentul. Am reacționat impulsiv. Din păcate, trebuie să îmi iau tratamentul, iar atunci când nu o fac, reacționez la impuls și nu gandesc foarte limpede. E parte din boala mea.

Fac lucruri din impuls pe care apoi le regret. Știu că dacă este o țară cu posibilitatea de a aresta pe oricine indiferent de câții bani are sau cine este, acea țară este România. Nu vreau sa mă pun în niciun caz contra țării pe care o iubesc din tot sufletul. Doresc doar să fiu și eu ascultat. Măcar atât”, a declarat Mario Iorgulescu, potrivit SpyNews.

Salutări din Italia!

La două săptămâni după accidentul din 2019 în care a provocat decesul unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors, sfidând sistemul judiciar românesc.

În momentul impactului, conducea cu o viteză aproximativă de 240 km/h, el se afla sub influența alcoolului și a halucinogenelor, având o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...