EXCLUSIV

Monica Tatoiu, dezamăgită de fostul elev, Cristi Boureanu, prins conducând sub influența alcoolului: „Dacă rămâi ancorat în trecut, riști s-o dai în bară sau să dai faliment!” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 16.03.2023, 18:49

Monica Tatoiu, fosta profesoară de matematică care a reușit să dea lovitura și în afaceri, lasă să se înțeleagă faptul că nu mai e atrasă în niciun fel de oamenii din trecut. Iar printre aceștia l-a inclus și pe Cristi Boureanu, fostul ei elev, care, în ultimii ani, a cam avut probleme cu legea. Iată ce spune Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre ultima boacănă a lui Cristi Boureanu.

Ce spune Monica Tatoiu despre Cristi Boureanu

Monica Tatoiu ne-a declarat, exclusiv pentru Impact.ro: „Nu mai țin legătura cu Cristi Boureanu de vreo trei ani. Nu mai știu ce mai face, cum mai gândește, ce i se mai întâmplă”.

Astfel, Monica Tatoiu a confirmat cele afirmate cu un an în urmă de însuși Cristian Boureanu, care a recunoscut că s-ar fi certat, fie și prin intermediari, cu fosta profesoară, pe motiv că nu i-au fost deloc pe plac unele comentarii făcute de Monica, la adresa lui.

„În viață sunt lucruri care vin și care trec. Dacă rămâi ancorat în trecut, riști s-o dai în bară sau să dai faliment! V-o spun din proprie experiență! Nu pot afirma nimic despre el, fiindcă totul ar veni în cazul meu dintr-o imagine cu mult depășită de trecerea vremii”, ne-a mai spus Monica Tatoiu, exclusiv pentru Impact.ro.

Cristi Boureanu si Monica Tatoiu
Cristi Boureanu si Monica Tatoiu

Fără loc liber, pentru o eventuală împăcare

Monica Tatoiu nu a părut în niciun caz atrasă de eventualitatea ideii de împăcare cu cel care i-a fost, cândva, și elev, dar și prieten apropiat, fără a oferi vreun argument anume: „În plus, sunt plecată din țară, pentru o bună bucată de vreme, și nu mai țin pasul cu toate știrile!”, a indicat cea care de obicei e la curent cu majoritatea informațiilor, conștientă fiind de importanța de a fi mereu în pas cu schimbările.

Afirmațiile Monicăi Tatoiu sunt confirmate parțial și de către Cristian Boureanu. Acesta dezvăluia, în urmă cu jumătate de an, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, motivul răcelii survenite între ei: „Ce să fac, să mint, să spun că nu?

M-am împăcat cu Monica Tatoiu, am sunat-o de ziua ei. A bufnit-o și râsul. A zis: ”Chiar mă gândeam, oare, o să suni sau nu?”. Zic: ”Cum să nu te sun, Monica?”. Monica e ca o mamă pentru mine și eu cred că oamenii care se iubesc cu adevărat trebuie să rămână într-o anumită legătură, să știe să treacă peste anumite chestiuni. Monica alege de multe ori să povestească niște chestii discutate în privat. Nu e bine. Eu sper să n-o mai facă. Și cred că nu a mai făcut-o”.

Citește și Monica Tatoiu a colaborat cu serviciile secrete românești. „Am făcut-o pentru că mi-a plăcut”!

Cândva, Monica l-a numit ”cam necopt”

Asta se întâmpla la doar câteva luni după ce Monica Tatoiu, care-l alinta pe Cristi Boureanu cu formula „fiul meu”, a declarat despre el că e „cam necopt”. Iar afirmațiile acesteia par să aibă acoperire în realitate după ce Cristi Boureanu a intra iar în conflict cu legea.

El a fost recent prins băut la volan, pe DN 1, lângă stațiunea Comarnic. Polițiștii și-au dat seama că e ceva în neregulă, cu un anume șofer, după ce a depășit neregulamentar. Ca atare, Cristi Boureanu s-a trezit cu carnetul de șofer suspendat pentru o durată de 150 de zile, dar și cu o amendă consistentă, în valoare de 2.175 de lei.

Citește și Monica Tatoiu și-a povestit relația cu Florin Călinescu. „În viață trebuie să fii pragmatic. El n-a vrut să accepte că s-a terminat”!

Urmăriți Impact.ro și pe