Marina Voica, exemplu de eleganță la 85 de ani. Ce fac vecinii pentru artistă

Badea Violeta 16.04.2022, 13:22

Marina Voica este o legendă vie a muzicii ușoare din România. Deşi viaţa a supus-o la nenumărate încercări, celebra artistă și-a păstrat același stil elegant, rafinat și a devenit un adevărat model pentru doamnele și domnisoarele din țara noastră. Chiar și la venerabila sa vârstă de 85 de ani, aceasta se face remarcată atunci când participă la concerte, fiind răsplătită de fiecare dată cu ropote de aplauze.

Marina Voica, un exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi uimească pe toți

Cu fiecare apariție de-a sa, Marina Voica reușește să atragă toate privirile, cu toate că, în luna septembrie a anului trecut, artista a împlinit onorabila vârstă de 85 de ani. Cântăreața de muzică ușoară și-a păstrat aceeași siluetă de invidiat, însă un detaliu reușește să facă de fiecare dată diferența.

Mai exact, artista dă dovadă de foarte mult curaj în a purta pantafi cu toc. De altfel, Marina Voica a fost întotdeauna cochetă și nici acum nu se lasă mai prejos.

„Pot să port și rochiile pe care le-am purtat și acum 60 de ani. Am slăbit, am cam 45 de kilograme. Dar, la înălțimea mea, am greutatea ideală”.

Cântăreața cu timbru vocal inconfundabil ne-a mai făcut o mărturisire legată de ținuta vestimentară, amănunt la care ține cu strictețe: adoră pantofii cu toc, simbolul suprem al feminității: ”Eu port pantofi cu toc, pe scenă. Nu numai pe scenă, ci și pe stradă.

Cum să pun pantofi fără toc pe scenă? Și port și încălțăminte sport, însă doar teniși cu toc ortopedic, ridicat. Fără tocuri parcă merg direct pe pământ!”, a declarat cântăreața pentru EGO.ro.

Marina Voica, exemplu de eleganta la 85 de ani

„Primesc mâncare de la vecini”

La fel ca multe alte persoane publice din România, nici Marina Voica nu se omoară cu gătitul. Astfel că, de Paște, artista nu va lua masa acasă. Asta dacă nu cumva vecinii săi nu o vor surprinde cu câteva bunătăți.

„Nu pregătesc niciodată nimic, nu știu să gătesc. Dar, primesc întotdeauna de la vecini. Toată viața am primit, îmi mai trimit și prietenii. O să fiu invitată, la masă, în câteva locuri, o să mă gândesc unde voi fi de Paște”, a mărturisit cântăreața pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...