EXCLUSIV

Laurențiu Cazan n-a uitat-o pe Marina Voica. Îi este alături după operația la inimă: ”Păstrezi mereu o anume sensibilitate” EXCLUSIV

Carmen Andrei 11.10.2021, 20:09

Marele artist Laurențiu Cazan, celebru cu hit-ul „Say Something”, ne-a povestit, în interviul pentru impact.ro, despre relația cu Marina Voica, artista pe care, cândva, a adorat-o, și care anul acesta a trecut printr-o complicată operație la inimă. Dar, cântărețul ne-a mai vorbit și despre activitatea sa muzicală și despre solista Laura Bretan, pe care o consideră as-ul din mânecă al României pentru Eurovision, ediția de anul viitor.

Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au iubit enorm, chiar dacă i-au despărțit 23 de ani. Marina are amintiri frumoase și romantice cu artistul cu voce de aur, despre care a vorbit în termeni laudativi, într-un interviu de acum câțiva ani:

”Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical”.

Anul acesta, Marina a trecut printr-o complicată operație la inimă. Iar zilele trecute, după lansarea volumului ei, solista ne-a declarat, pentru impact.ro: ”Abia am terminat lansarea, am avut o zi foarte grea. A trebuit să prezint cartea, scrisă cu umor și cu fantezie. Sunt foarte obosită”. Apropiații ei susțin că, după operație, Marina Voica a slăbit enorm, și că nu cântărește mai mult de 40 de kilograme.

Laurentiu Cazan n-a uitat-o pe Marina Voica. Ii este alaturi dupa operatia la inima: ”Pastrezi mereu o anume sensibilitate” EXCLUSIV
Marina Voica si Laurentiu Cazan

Laurențiu Cazan, despre Marina Voica: ”Pentru oamenii față de care ai avut sentimente, păstrezi mereu o anume sensibilitate”

Întrebat de reporterii impact.ro dacă a păstrat o relație de prietenie cu Marina Voica, cea care, în urmă cu peste 30 de ani, îi era și parteneră de scenă, dar și de viață, Laurențiu Cazan ne-a declarat:

”Cum ar putea exista alternative, că n-am fi rămas prieteni? Știu că s-a operat la inimă, știu că recent și-a lansat o carte. Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, ce am trăit, dar nu mulți știu că pe noi ne-a legat foarte mult și muzica, că aveam această pasiune comună.

Cum să n-am empatie pentru Marina, care acum are 84 de ani? Cum să n-am empatie, acum, la greu, pentru o artistă precum Marina? Pentru oamenii față de care ai avut sentimente, păstrezi mereu o anume sensibilitate”.

Laurențiu Cazan crede că Laura Bretan ne-ar putea aduce Trofeul Eurovision: ”Pe ea aș paria, anul viitor. I-am compus o piesă”

Artiștii de calibru ai României mizează pe câte un nume mare, anul viitor, la Eurovision. Dacă Horia Moculescu ar trimite-o pe Dalia sau pe Andra, iată că Laurențiu Cazan pariază pe o voce tânără, care promite enorm:

”Eu investesc foarte mult în tinerii talentați. Cu tot respectul pentru alte voci, cu experiență, eu cred că Laura Bretan are mari șanse să obțină trofeul. Ea și-a mai încercat norocul și anul trecut, la finala națională, dar a ratat.

I-am compus o piesă foarte frumoasă, cu care ar putea concura și la Eurovision. Din păcate, momentan, colaborarea stagnează, din cauza pandemiei”. Laurențiu Cazan a obținut, în 1993, locul al II-lea la finala pentru Eurovision, cu piesa “Say something”.

Cum se simte, după ce a avut Covid-19: ”Mulți dintre cei care au fost bolnavi au rămas cu o sensibilitate a sistemului nervos!”

Și Laurențiu Cazan a fost diagnosticat cu temutul virus, ”Covid-19”, anul trecut. Dar a avut o formă ușoară a bolii. Chiar și așa, recunoaște că a rămas cu anume probleme:

”Am rămas cu o sensibilitate emoțională. De pildă, nu mai suport să vorbesc mult la telefon, cuvântul de ordine este oboseala. Cred că este afectat sistemul nervos!”.