EXCLUSIV

Mariana Moculescu s-a mutat din casa fostului soț de opt ani, dar n-a scăpat de probleme. ”Mi-au blocat banii”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 11.10.2021, 21:46

Mariana Moculescu s-a mutat din apartamentul în care a locuit cu Horia Moculescu, încă de acum 8 ani, când a decis să lase în urmă scandalurile și să se stabilească în Germania. A urmat un proces lung și întortocheat, în urma căruia a fost anunțată că ar fi pierdut partea ei de casă, fără însă să primească vreo hotărâre judecătorească. Iată însă că, deunăzi, ea s-a trezit cu restanțe la impozit, pe acel spațiu, mai exact pe cele două camere:

”Cei de la impozite mi-au blocat contul bancar, din cauza restanțelor. E nefiresc, eu nu mai locuiesc acolo de 8 ani!”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu a suferit enorm când a fost nevoită să părăsească apartamentul în care locuit cu fostul soț, Horia Moculescu, din cauza unor datorii. S-a mutat în Germania, în urmă cu 8 ani, chiar în timpul procesului, și n-a reușit să ajungă în țară la niciun termen.

A crezut că lucrurile s-au așezat de la sine, în sensul că partea ei de casă a fost cumpărată de Horia, cu atât mai mult cu cât lucrurile i-au fost mutate într-un depozit: ”Eu așa știam, că nu mai dețin acel spațiu, de aceea, când am revenit în România, m-am mutat cu chirie, într-un alt apartament!”.

Mariana Moculescu s-a mutat din casa fostului sot de opt ani, dar n-a scapat de probleme. ”Mi-au blocat banii”. EXCLUSIV
Mariana si Horia Moculescu

”M-am trezit cu contul bancar blocat, din cauza restanțelor la impozit!”

Iată însă că, la începutul lunii octombrie, Mariana s-a trezit într-un mare bucluc: ”Am vrut să scot niște bani din bancă, însă m-am trezit cu contul blocat, din cauza neplății impozitului pe acele două camere din apartamentul lui Horia Moculescu. Știam că el trebuie să-l plătească, după ce am rămas fără nimic, iar el mi-a cumpărat partea.

Am restanțe de aproape 1.300 de lei. Actele au venit pe numele meu, figurez tot cu acea adresă, lângă Parcul Cișmigiu. Mă voi interesa ce s-a întâmplat. Probabil, încă dețin, în acte, acel spațiu, iar, eu, surpriză, stau cu chirie, de când am revenit din Italia. Oricum, nu aș mai locui cu Horia, ar fi imposibil să mai stăm sub același acoperiș”.

Mariana Moculescu: ”Horia Moculescu și-a cerut scuze”

Mariana a luat rapid legătura cu Horia Moculescu, după acest necaz, mai ales că ea nu stă deloc bine cu banii, în pandemie. Iar fostul soț și-a recunoscut greșeala:

”Horia și-a cerut scuze, a spus că el trebuia să plătească, pentru că el deține și cele două camere ale mele, pe care de altfel vrea să i le lase moștenire fiicei noastre, Nidia, care locuiește cu el”, a mai adăugat Mariana Moculescu, pentru impact.ro.

Vrea să se lanseze în muzică: ”Horia mi-a zis că am ureche muzicală”

Mariana Moculescu are în plan să devină solistă de muzică lăutărească, de petrecere, astfel că se află în căutarea unei formații de instrumentiști, alături de care să debuteze pe scenă:

”Am absolvit Liceul de muzică din Galați, știu să citesc notele, știu să cânt la vioară și la pian, am și voce. Chiar și Horia Moculescu mă lăuda, că sunt și frumoasă și talentată. Eu știu să cânt după note!”, ne-a mai declarat Mariana Moculescu, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...