EXCLUSIV. Mariana Moculescu îi duce dorul fostului soț. ”Mi-aș dori un bărbat ca Horia Moculescu, priceput la sarmale și în pat”

Carmen Andrei 01.03.2021, 19:45

Mariana Moculescu (52 de ani) se consideră ghinionistă în dragoste, dar, chiar dacă a trecut prin câteva experiențe de coșmar, tot mai crede în marea iubire. Are însă câteva pretenții esențiale: ”Mi-ar plăcea ca acel bărbat să se asemene în multe privințe cu Horia Moculescu, fostul meu soț. Să fie priceput la bucătărie, dar și la amor!”, ne-a declarat Mariana, în interviul pentru impact.ro, în care ne-a mai povestit despre problemele de sănătate, despre fiica ei, Nidia, dar și despre viața grea pe care a dus-o în Italia.

”La un moment dat, ajunsesem dependentă de un medicament căruia i se mai zice «moartea în rate»”

Mariana Moculescu a revenit în țară, anul trecut, în luna iulie, după mai bine de cinci ani petrecuți în Italia, la Toscana, alături de iubitul ei, Massimiliano: ”Era un om tare dificil, foarte greu de locuit cu el, un nebun, doar mama lui îl suporta. Fosta lui soție, care era din Polonia, a stat cu el doar o lună, eu am rezistat cam cinci ani. M-a nenorocit, m-a băgat în depresie. La un moment dat, ajunsesem dependentă de un medicament căruia i se mai zice și «moartea în rate»”.

”Mi-l dăduseră medicii, apoi am trecut pe alt tratament, pentru că devenisem dependentă de acele pastile, luam și peste doza normală. Acum iau somnifere, ca să pot dormi, din cauza lor m-am îngrășat 25 de kilograme, mă chinuiesc să slăbesc, mereu am avut un trup subțire, frumos”, ne-a mai povestit Mariana Moculescu, pentru impact.ro, despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

EXCLUSIV. Mariana Moculescu ii duce dorul fostului sot. Mi-as dori un barbat ca Horia Moculescu, priceput la sarmale si in pat
Mariana Moculescu

Mariana Moculescu: ”Horia Moculescu a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat”

Mariana Moculescu este singură, după nefericita experiență cu iubitul italian. Speră totuși să întâlnească un bărbat de ispravă: ”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm, însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”.

”În plus, trebuie să avem grijă de fiica noastră, Nidia, care i-a moștenit talentul muzical, și cu care am început să am o relație frumoasă. În fiecare dimineață îi trimit Nidiei câte un sms frumos, de genul: Ce face trandafirașul meu iubit?. Ieșim împreună, ne plimbă, recuperăm timpul pierdut”, ne-a mai mărturisit Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru impact.ro

Mariana și Horia Moculescu au avut o relație cu năbădăi: ”Îmi fura brânza din frigider!”

Mariana Moculescu a părăsit căminul conjugal, după ce s-a aflat în imposibilitatea de a-și plătit partea ei din apartamentul situat într-un bloc din zona Cișmigiu: ”Am pierdut acel spațiu, dar și lucrurile. N-am avut unde să le duc, căci eram plecată din țară, și le-am dăruit cuiva care avea nevoie”. Între timp, Mariana își găsise job-uri în Austria, Germania și în Italia: ”Am lucrat în restaurant și la curățenie, în săli de fitness, în Munchen, a fost foarte greu”, ni s-a mai confesat ea.

Mariana și Horia Moculescu s-au cunoscut în 1986 și au divorțat în 2000. Războiul declarațiilor a făcut ani la rând deliciul fanilor: “Mariana îmi fura brânza din frigider, iar iubitul ei, Cristi, îmi consuma hârtia igienică, fără să cumpere alta, când se termina!”, spunea Horia, în interviurile televizate. Ea i-a dat atunci un răspuns pe măsură, susținând că Horia își pune semne peste tot și că a devenit foarte zgârcit, deși are mulți bani, din pensie, televiziune și drepturile de autor.

Urmăriți Impact.ro și pe