Mariana Moculescu îi dă replica Nidiei, care a acuzat-o că fostul iubit ar fi vrut să-i omoare tatăl cu toporul: ”Horia a spălat-o pe creier!” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 04.07.2023, 14:10

Nidia Moculescu i-a adus acuzații grave Marianei Moculescu, în cadrul emisiunii online „În Oglindă”. A susținut că, în copilărie, mama ei o altoia des și că mai tot timpul era nervoasă. A mai susținut și că un fost iubit de-ai mamei ar fi vrut să îl omoare cu toporul pe Horia Moculescu. În exclusivitate pentru Impact.ro, Mariana Moculescu îi dă replica: ”Nidia are creierul spălat de Horia, de familia lui, spune doar ce a auzit de pe la ei!”.

Ce acuzații grave îi aduce Nidia Moculescu mamei ei: ”Mâncam multe bătăi!”

Mariana Moculescu este uluită că Nidia Moculescu, cu care părea că a făcut pace, în ultimii ani, și pe care o răsfățat-o cu tot ce voia, a făcut afirmații dureroase, la adresa ei, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”. Iată ce acuzații grave i-a adus Nidia:

„Mâncam multe bătăi, foarte multe, extrem de multe, mult prea multe. Era o stare continuă de nervi, știai că o să se întâmple ceva rău, oarecum, pândeai răul. Pentru că știam că, în fiecare zi, se iscă câte un scandal, când urcam scările, începea o tahicardie…Acum, gândindu-mă, ea chiar a fost foarte tânără când m-a născut, a avut 22 de ani. N-a știut să gestioneze nervii și cred că și i-a vărsat pe mine. Când mâncam bătăi, nu era acasă (n.r. tatăl ei). Nu, ca să nu se certe (n.r. dacă îi spunea că mama ei o bate)”.

”Acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-meu cu un topor”

Nidia Moculescu a mai menționat, în același interviu incendiar, și că viața tatălui ei, Horia Moculescu, ar fi fost pusă în pericol, de fostul iubit al Marianei:

”Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un… domn. Și când tata ne-a lăsat la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-meu cu un topor. A spart parbrizul. Tot ce îmi amintesc e că eram la Poliție, lângă o sobă și tremuram de frică”.

Vezi și: Zina Dumitrescu ar fi împlinit 87 de ani. Mariana Moculescu face dezvăluiri șoc despre nașa ei: ”Era cineva în casă care o ținea strict sub control” FOTO EXCLUSIV

Mariana Moculescu îi dă replica: ”Nu a fost nimic ieșit din comun, a mâncat și ea bătăiță”

Mariana Moculescu i-a dat replica fiicei ei, Nidia, prin intermediul Impact.ro:

 

”Nu a fost nimic ieșit din comun, a mâncat și ea bătăiță, așa cum am mâncat și eu, era ceva normal, la acea vreme. Nu am bătut-o însă cu furtunul de la baie, îi mai dădeam câte o pălmuță, am mai urecheat-o. Iar legat de acel bărbat că ar fi vrut să îl omoare pe Horia Moculescu cu toporul, nici vorbă. Probabil, a auzit pe la Horia, cine știe ce. Ea vorbește din povestirile lui, din infiltrări, e cam spălată pe creier de Horia, de prietenii lui și de fosta soție, de toți dușmanii mei. Nidia nu mai gândește ea, vorbește doar din ce aude. S-a găsit teren pe care ei să clădească lucruri. Nidia n-ar spune un lucru frumos și bun, făcut de mine, pentru ea, ca mamă, numai porcării zice, de ani de zile. Nu am auzit un ”Mulțumesc, mamei!” sau ”Să fie sănătoasă, fericită!”. I-am făcut cadouri superbe, geci, pantaloni de firmă, i-am dat tot ce și-a dorit, eu câștig foarte greu acești bani. Am fost foarte drăguță cu ea, nu e frumos să arunci cu noroi în mine în felul acesta! M-am luat de ea la telefon și a fost foarte surprinsă, nu și-a dat seama ce face. O fi zis: ”De ce s-o fi supărat mama?”. Nu i s-a părut că a zis ceva rău”.

Citește și: Mariana Moculescu îl acuză pe Horia Moculescu că i-a distrus cariera în televiziune, din răzbunare: ”Dați-o afară!”. EXCLUSIV

Mariana Moculescu dezvăluie: ”Nidia suferă de depresie!”

Mariana mai susține că nu numai Nidia suferă de depresie. Și ea are același diagnostic, fiind dependentă de tratament:

”A declarat că din cauza mea are depresie. Păi, eu merg la psihiatru, iau pastile, ziua și hap-ul, nu e vina mea că Nidia are depresii. Mi-e și milă de ea, stând lângă un om atât de rău și de narcisist, ca Horia, pe viață nu-ți mai revii din depresie. Eu nu-mi revin nici după 25 de ani, s-au instalat atacul de panică și depresia gravă, care e groaznică. Ce traume au rămas în urma acestei căsătorii cu Horia Moculescu! Am și o parte de milă pentru el, dar mă mir că Nidia rezistă cu el, de atâția ani, poate pentru că și seamănă, probabil a moștenit ceva din el. Cum am văzut-o eu acum, în emisiune, nu-mi vine să cred că e ea. Îi trimit cadouri de mii și de mii de euro, îi dau numai sfaturi bune, mă rog pentru ea tot timpul. Eu sunt omul care îi sunt alături. Spune că Horia se comportă bine cu ea, dar un narcisist nu se comportă bine cu nimeni, nu are leac, îți face viața un calvar pentru totdeauna, eu trăiesc cu medicamente, ea ia și mai multe ca mine”.

”Niciodată n-am crezut că Horia Moculescu va face acest gest satanic, să-mi ia copilul”

După ce Nidia a mai precizat, în emisiunea ”În Oglindă”, că Mariana s-ar fi bucurat după ce ea s-a mutat la Horia, Mariana o contrazice:

””Nidia, te-ai mutat la tatăl tău, pentru că ai avut niște probleme, nu pentru că te-am bătut eu, dar nu vreau să le reamintesc, sunt greșelile din anii tinereții!”. Nidia și Moculescu mi-au băgat cuțitul pe la spate. A plecat de la mine fără să știu, iar el a venit și a strâns lucrurile ei de la mine, au zis că merg într-o vacanță. Am presimțit eu ceva, dar niciodată n-am crezut că Horia Moculescu va face acest gest satanic, să-mi ia copilul. Cum să faci acest lucru, pe furiș? Lumea habar n-are. Eu și Nidia mergem și bem cafele și sucuri de trandafiri, dar acum mă gândesc că ea, de fapt, mă privea cu sufletul acesta plin de reproșuri. Are în minte doar bătăi cu toporul. ”Nidia, cine a distrus frumosul din gândirea ta?”. Nu spun că eu sunt perfectă, dar nici nu sunt ceea ce ea declară despre mine. Ce dovezi are? Am fotografii și video din perioada în care era cu mine, nu era un copil maltratat, chinuit și subnutrit”.

Te poate interesa și: Ce tarif are Mariana Moculescu pe o rețea socială pentru adulți. Prima săptămână e gratis

”Nidia m-a înjunghiat pe la spate prin Moculescu”

Mariana Moculescu mai susține că Nidia, prin afirmațiile ei grave, i-a adus mari prejudicii de imagine, dar și financiare:

”Nidia m-a înjunghiat pe la spate prin Moculescu. Mi-am pierdut o mulțime de fani pe contul unde lucrez. Lumea se sperie, mă afectează și financiar, dar și la nivel social. Ce are ea cu mine, că nu înțeleg. Tu pe mine mă invidiezi? Mai mare râsul, că a bătut-o mama, când era mică. Mi-a zis să-mi cer iertare. Să îmi cer? Mai întâi, să-și ceară ea! Nidia zice că Horia Moculescu i-a fost și tată și mamă. Dar, mama ta care a rupt tribunalele și a alergat ca să nu te piardă, asta ați uitat cu toții? Am făcut atunci un mare scandal, acesta a fost singurul motiv pentru care am apărut în public, pentru că judecătoarea i-a încredințat lui copilul. De-aia am apărut la tv, dar nu s-a înțeles nimic, a fost singurul meu obiectiv, să mi se facă dreptate. Am ars atunci din cap până în picioare, după acel proces, am ars, mi-a ars sufletul. Totul s-a scurs atunci ca nisipul din mine. Nu am mai putut nici să vorbesc. Nu se concretiza sunetul. Niciodată acea Mariana nu va mai fi, a fost cel mai cumplit eveniment din viața mea. Cea mai mare traumă a fost când mi s-a luat copilul. Horia e un bătrânel, să îi dea Dumnezeu sănătate, dar e un om rău! Am suferit traume mari, în acea casă, iau medicamente ca să pot să trăiesc”, ni s-a mai confesat Mariana Moculescu, exclusiv pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...