Ce tarif are Mariana Moculescu pe o rețea socială pentru adulți. Prima săptămână e gratis

Beatrice Dumitru 23.11.2022, 10:46
Ce tarif are Mariana Moculescu pe o rețea socială pentru adulți. Prima săptămână e gratis

După câțiva ani petrecuți în Germania și Italia, Mariana Moculescu s-a întors în țară și a găsit modalitatea prin care să câștige bani. Fosta soție a lui Horia Moculescu a ales să-și deschidă cont pe o rețea socială pentru adulți și a dezvăluit ce sumă vor trebui să plătească clienții ei pentru un abonament.

Ce preț are abonamentul pentru contul Marianei Moculescu

Din 2020, de când s-a întors în România, Mariana Moculescu a avut probleme mari cu banii și a fost nevoită să se împrumute chiar la fostul soț, de la care a luat cu împrumut suma de 600 de euro pentru a achita chiria, după ce a fost evacuată din apartamentul în care stătea.

Pentru a ieși din această situație, Mariana Moculescu, în vârstă de 54 de ani, a luat-o pe urmele divelor mai tinere și a ales șă-și deschidă cont pe platforma pentru adulți OnlyFans și a dezvăluit cât vor trebui să plătească clienții săi pentru abonament. Mai ales că a spus că va posta conținut destinat adulților.

Ce tarif are Mariana Moculescu pe o rețea socială pentru adulți. Prima săptămână e gratis
Mariana Moculescu și-a făcut cont pe OnlyFans.

„Prima săptămână este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Conținutul postat va fi „adult”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!

Mariana Moculeacu, cont și pe Tik Tok

Fosta soție a lui Horia Moculescu este foarte activă și pe rețeua Tik Tok, unde are cont de doi ani de zile și se laudă că a adunat cu un filmuleț 60.000 de vizualizări în 24 de ore.

Îmi place să fac TikTok-uri. Am nevoie de 10.000 de urmăritori pe această platformă. Am cont pe TikTok de 2 ani, dar am intrat live doar de o săptămână. Este un trend pe TikTok cu muzica afro. Am făcut un filmuleț cu mine, în 24 de ore, 60.000 de vizualizări”, a mai spus aceasta.

Mariana și compozitorul Horia Moculescu (85 de ani) au fost căsătoriți timp de 11 ani, dar în 2000 au divorțat cu scandal. Cei doi au împreună o fiică, pe Nidia, care a rămas în grija tatălui său. Fosta soție a compozitorului a fost plecată o perioadă în Germania, apoi a ajuns în Italia unde a avut o relație cu un intalian foarte bogat, pe care l-a acuzat că a bătut-o și a înșelat-o. Ea a mărturisit că la revenirea în țară avea o depresie severă, tratată cu specialist și medicamente care au îngrășat-o 15 kilograme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...