Mariana Cojocaru, predicții despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce urmează să se întâmple cu Vladimir Putin

Andra Daoud 22.03.2022, 11:53
Mariana Cojocaru, predicții despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce urmează să se întâmple cu Vladimir Putin

Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din țara noastră, face predicții despre războiul din Ucraina. În urma astrogramei pe care a făcut-o, Mariana Cojocaru a ajuns la câteva concluzii interesante. Ce spune despre Vladimir Putin, dar și despre cât s-ar putea prelungi conflictul din Ucraina și care este legătura cu cifra trei.

Mariana Cojocaru, predicții despre războiul dintre Rusia și Ucraina

Mariana Cojocaru a făcut astrograma războiului dintre Rusia și Ucraina și a ajuns la concluzia că cele două țări se află pe cicluri karmice diferite în raport cu cifra trei. Acest lucru înseamnă că războiul s-ar putea prelungi cu încă trei săptămâni, trei luni sau chiar trei ani. Astroloaga este de părere că Vladimir Putin nu este invincibil și că s-ar putea ajunge la un acord favorabil.

Este un conflict într-un an al revoltelor mari, care trebuie gestionat foarte bine şi mai ales la nivel de diplomaţie. Acolo este o răfuială karmică, de vieţi, între titanii lumii. Toţi au axă karmică în Peşti şi în Fecioară. Acum suntem în zodia Peştilor.

Acum totul ţine de cum vor reuşi, cu înţelepciune, să găseacă soluţii în aşa fel încât să nu sacrifice vieţile copiilor. Există anumite marcaje care vin pe cicluri karmice în relaţie cu trei. Poate să fie trei săptămâni, trei luni sau poate să se prelungească trei ani.”, a spus Mariana Cojocaru, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip de la Prima TV.

Mariana Cojocaru, predicții despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce urmează să se întâmple cu Vladimir Putin
Mariana Cojocaru

„Vor exista niște negocieri”

Mariana Cojocaru a explicat că în perioada următoare luna va fi în Rac, iar acest lucru ar putea influența evoluția conflictului. Astroloaga a mai explicat cum poate fi influențat Vladimir Putin de schimbările astrologice care vor avea loc în perioada următoare și ce legătură există între zodia care îi guvernează viața și deciziile pe care le-ar putea lua.

Este important ca soluţia să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă şi care nu au greşit cu nimic. Pe 14 aprilie, Luna Neagră va intra în Rac. Vladimir Putin este Balanţă, dar are predominantă în Berbec, pentru că Balanţa este o zodie a echilibrului. Vor exista nişte negocieri, care nu vor fi neapărat la vedere, adică să le ştim noi. Trebuie să găsească o cale de negociere toţi.

Mesajul Papei Francisc este foarte important. Există oameni pe planeta asta care pot vorbi şi pot avea influenţă asupra lui Putin. Cu cât vor fi mai isteţi, mai orientaţi şi diplomaţi ai noştri, cu atât ne va fi mai bine”, a mai explicat Mariana Cojocaru, în cadrul aceleiași intervenții.

Urmăriți Impact.ro și pe