Marian Godină „îi ia la mișto” pe cei care nu vor să se vaccineze. Postarea acestuia de pe social media a stârnit multe divergențe

Ioana Bucur 06.01.2021, 13:23
Marian Godină „îi ia la mișto” pe cei care nu vor să se vaccineze. Postarea acestuia de pe social media a stârnit multe divergențe

Marian Godină, polițistul viral al țării, a „comis-o” într-una dintre cele mai recente postări de pe o rețea de socializare. Ce mesaj a transmis despre toți românii care intenționează să refuze să fie vaccinați împotriva Covid-19. A fost desființat, în doar câteva cuvinte, de cei care, până atunci, recunoșteau că îl admiră.

Cum îi ia la mișto Marian Godină pe cei care nu vor să se vaccineze

Campania de vaccinare este în plină desfășurare în Europa. În România, cum era oarecum de așteptat, programul a început și a și continuat cu mai mulți pași greșiți. De la „managament defectuos” în unele centre din țară, până la știri despre doze de vaccin anti-Covid 19 ce ar fi fost transportate în cutii de pizza, opinia publică este divizată. În bătălia dintre tabăra PRO și tabăra ANTI a intrat și polițistul Marian Godină, cu o postare scurtă pe social media ce a stârnit un val de reacții, în nici trei ore de la publicare. Polistul a dezvăluit că la locul său de muncă au început să se facă listele cu personalul ce vrea să primească vaccinul anti-Covid 19 și că a fost și el întrebat care îi este opțiunea:

„Pentru că au început să se facă listele la serviciu cu cei care vor să fie vaccinați, am fost întrebat și eu care mi-e opțiunea. Am citit pe net părerile ambelor tabere, pro și contra, iar apoi, înainte de a răspunde, mi-am pus întrebarea: Să mă vaccinez „s-au să nu m-ă vacinez”?”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Mesajul polițistul a stârnit un val de reacții în mediul online
Mesajul polițistul a stârnit un val de reacții în mediul online

Război în toată regula pe pagina lui Marian Godină

Ironia evidentă de la finalul mesajului, prin care insinuează că toți care se opun vaccinării nu sunt la fel de educați precum persoanele din tabăra pro vaccinare a stârnit revolta multora dintre fanii lui Marian Godină. În nici trei ore de la publicare, postarea a fost distribuită de aproape 300 de ori, a primit 10 mii de reacții și a strâns peste o mie de comentarii.

Polițistul a fost criticat de mai mulți fani pentru insinuarea răutăcioasă: „Îmi plac majoritatea postărilor tale…dar să presupui că cei care nu vor să se vaccineze ar fi agramați sau analfabeți e puțin deplasat”, „Ca și cum doar ăiă care n-au discernământul cratimei nu vor să se vaccineze” sau „Penibil! Tabere pro și contra sunt în toate tagmele…Să-i faci pe toți oamenii de știință, medici, profesori, ingineri etc. analfabeți doar pentru că nu gândesc ca tine, mă uimește. (…) Cine deține adevărul absolut?”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Marian Godină.

România a primit a treia tranșă de vaccin anti-Covid 19

150.150 de doze de vaccin anti-Covid 19 au ajuns în România. Este a treia tranșă ce ajunge în țară, de la debutul campaniei de vaccinare.

„Astăzi, 6 ianuarie, a sosit în România a treia tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech, constând în 150.150 doze, pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Transportul este asigurat de firma producătoare, inclusiv în momentul transportului la sol. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă”, a anunţat Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...