Marian Godină, “blestemat” de credincioși. Gestul făcut de polițist care a înfuriat mulțimea creștină: “Sf. Parascheva să te zguduie la noapte”

Elena Avramescu / 11.10.2020, 09:33
Marian Godină, “blestemat” de credincioși. Gestul făcut de polițist care a înfuriat mulțimea creștină: “Sf. Parascheva să te zguduie la noapte”

Îndrăgitul polițist, cunoscut pentru franchețea sa, a scris zilele trecute, pe blogul său personal, un articol referitor la prezența la moaștele Sf. Parascheva, iar de acolo s-a declanșat jihadul pentru credincioși. Acesta declara că, în situația actuală, nu este o tragedie dacă lumea nu particpiă la pelerinajul organizat de Sf. Parascheva și că lumea poate să meargă și la anul, iar până atunci, “te poți ruga și din beci că Dumnezeu va înțelege.”

Marian Godină, “blestemat” de credincioși

Atât i-a trebuit lui Marian Godină, care a fost asaltat cu blesteme de moarte și chin insuportabil, chiar de acei credincioși care ar trebui să nu dorească răul nimănui. A curs cu jigniri care de care mai originale, precum “boule, idiotule, imbecilule, să te ardă focul, Sf Parascheva să te zguduie la noapte, josnicule, toate blestemele să cadă asupra ta, să putrezești, vei da socoteală în fața lui Dumnezeu, d-aia ai un nepot bolnav”. Mai jos regăsiți postarea integrală lăsată de Marian Godină la scurt timp după postarea de pe blogul personal, pe care o găsiți aici.

“După articolul pe care l-am scris ieri, cel în care, fără să jignesc pe nimeni și în care am zis destul de clar că sunt convins că unora le face bine mersul la moaște, fiind liberi să facă ce vor, dar că ar putea avea răbdare un an, date fiind condițiile actuale, credincioșii care țineau morțiș să meargă la Iași aveau ocazia să mă facă să mă simt acum rușinat și să îmi explice ce oameni buni sunt ei și cum merg ei acolo pentru a se ruga, așa cum le stă bine oamenilor blânzi.

Marian Godina, blestemat de credinciosi
Marian Godina, blestemat de credinciosi

“Sf. Parascheva să te zguduie la noapte”

“Marian, trebuie să înțelegi că noi avem o credință atât de mare încât trebuie să ajungem acolo în fiecare an, fii mai înțelegător.” Ăsta e doar un exemplu, care mi-a trecut acum în minte, despre cum ar fi putut arăta comentariul unui om bun care nu era de acord cu mine. Dar nuuu.

Bunătatea, blândețea, înțelepciunea și dragostea pentru aproape s-au manifestat cu totul altfel, iar habotnicii supărați că mi-am spus părerea au ținut să îmi transmită: “boule, idiotule, imbecilule, să te ardă focul, Sf Parascheva să te zguduie la noapte, josnicule, toate blestemele să cadă asupra ta, să putrezești, vei da socoteală în fața lui Dumnezeu, d-aia ai un nepot bolnav, (asta a fost poate cea mai urâtă replică) și multe altele pe care le puteți găsi încă în comentarii. Unii mi-au transmis lucruri d-astea în privat.

Vă pot spune doar atât: mi-e milă de voi. Iar dacă până acum ați fost la moaște, dar lăsați astfel de comentarii, ați bătut drumul degeaba. Ca om, eu pot pune capul pe pernă liniștit în fiecare seară, știu foarte bine cât bine și cât rău am făcut în viața mea.” a scris Marian Godină pe pagina sa de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI