Maria Iordănescu explică relația pe care a avut-o cu celebrul ei tată. Ce se întâmpla pe stadioane (Exclusiv)

Badea Violeta 06.03.2022, 19:02

Anghel Iordănescu este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni din fotbalul românesc. Dincolo de cariera sa impresionantă, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României se poate lăuda și cu o familie extrem de frumoasă. Antrenorul este căsătorit de aproape jumătate de secol cu Valeria și împreună au patru copii: Edward, Alexandru, Andrei și mezina Maria. Recent, fiica cea mică a lui Anghel Iordănescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu celebrul ei tată!

Maria Iordănescu, mărturisiri despre relația cu tatăl ei

Maria Iordănescu, în vârstă de 26 de ani, este fiica cea mică a lui Anghel Iordănescu și recunoaște că a fost cea mai răsfățată dintre dintre copiii fostului selecționer. Cu toate astea, ea a mărturisit că nu a încercat niciodată să profite de acest lucru, ci a preferat să-și rezolve tot timpul singură problemele.

„Cred că este o regulă general valabilă pentru orice familie: cel mai mic este întotdeauna cel mai răsfățat, cu atât mai mult atunci când este vorba de o singură fiică printre trei băieți.

Poate am fost mai răsfățată, dar mai corect spus, am fost protejata tatălui pentru că eram cea mai mică și cea mai sensibilă dintre frați.

Nu pot spune că am avut nevoie de prea mult ajutor din partea fraților la școală, deși au fost mereu protectivi cu mine.

Am crescut printre băieți și cred că întotdeauna am fost destul de capabilă să înfrunt problemele de una singură și să nu apelez la ajutorul nimănui”, a dezvăluit Maria Iordănescu pentru Playtech.

Maria Iordanescu
Maria Iordanescu

Maria Iordănescu și-a petrecut copilăria pe stadion

Fiica cea mică a lui Anghel Iordănescu a dezvăluit că mare parte din copilărie și-a petrecut-o pe stadion. De altfel, pasiunea pentru sport a făcut-o pe Maria să devină prezentatoare de știri sportive. În prezent, aceasta face parte din echipa celor de la Prima TV.

„Mi-am petrecut mare parte din copilărie pe stadion, mergeam la meciuri frecvent, împreună cu tatăl și frații mei, îm Ghencea. Ulterior, după ce tata a redevenit antrenorul echipei naționale, după ce fratele meu a început să antreneze, am devenit destul de înflăcărată la meciuri.

Însă, am reușit cumva să interiorizez trăirile, încerc să-mi păstrez cumpătul, să gestionez momentele de tensiune și să fiu cât mai discretă. Câteodată nu pot să-mi stăpânesc lacrimile și se întâmplă ca cei din jur să observe pe chipul meu ceea ce este și în interior”, a spus prezentatoarea TV.

Ce se întâmpla la meciuri

Fiind prezentă în tribune, Maria Iordănescu a observat că și femeile se manifestă necivilizat, însă ea a trebuit să fie atentă la fiecare gest.

Fiica cea mică a lui Anghel Iordănescu recunoaște că au existat momente în care și-ar fi dorit să strige, să se contrazică cu ceilalți suporteri și poate chiar să înjure, dar faptul că tatăl său era extrem de cunoscut a împiedicat-o să-și exprime adevăratele trăiri.

„La meciuri se poate întâmpla orice (n.r. râde). Pentru că fanii vin să își exprime liber suportul către o anumită echipă.

S-a întâmplat să aud remarci la adresa tatălui, însă am strâns tare din dinți și am încercat să îmi văd în continuare de treaba mea, și anume să mă rog pentru el ca meciul să se termine în favoarea noastră.

Există presiuni, dacă ești fiica cuiva și nu a oricărei persoane, ci a uneia care a demonstrat și a făcut performanță, întotdeauna așteptările sunt mari.

Oamenii te analizează, te critică uneori poate mai mult, sunt mai duri și mai atenți la detalii. Uneori, am pus și eu presiuni asupra mea pentru că mi-am dorit să îmi fac părinții mândri.

Caracterul unui om poate fi conturat și prin intermediul educației copiilor, astfel cei din jur ajung să „îl cunoască” pe tata și prin noi”, a mai spus Maria Iordănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...