Dorin Mateuț intervine în duelul Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu. „Toți vorbim despre zei, dar e imposibil să ajungem la ei’

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 24.06.2021, 16:15
Dorin Mateuț intervine în duelul Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu. „Toți vorbim despre zei, dar e imposibil să ajungem la ei’

Dorin Mateuț intervine în duelul Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu. „Toți vorbim despre zei, dar e imposibil să ajungem la ei”. Detalii de ultimă oră despre scandalul dintre cei doi antrenori, în materialul de mai jos.

Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, replici acide. Dorin Mateuț a intervenit în scandalul dintre cei doi. ”Nu e bine să-i ataci pe zei”

Dorin Mateuț intervine în duelul Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu. Între cei doi cunoscuți antrenori există o rivalitate ascunsă care de curând a izbucnit la suprafață. O simplă declarație a aprins scandalul, respectiv atunci când tehnicianul celor de la Dinamo Kiev și-a spus părerea, scrie playsport.ro.

”Selectionerul Ungariei, Marco Rossi, ar putea antrena naționala Romania”, a spus Mircea Lucescu.

Dorin Mateut ii tine partea lui Mircea Lucescu
Dorin Mateut ii tine partea lui Mircea Lucescu

Reacția lui Anghel Iordănescu

Reacția tehnicianului l-a tulburat pe Anghel Iordănescu, iar fostul selecționer al ”Generației de Aur” a avut o replică acidă.

”Cea mai mare prostie pe care a spus-o. Nu mă așteptam la el”, a spus Anghel Iordănescu.

Mircea Lucescu a avut ultimul cuvânt

Ultimul cuvânt l-a avut însă Mircea Lucescu, care consideră că Anghel Iordănescu nu are ce face și că de-asta comentează declarațiile la alți oameni.

”Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora. Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie. Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit”, a spus Mircea Lucescu.

Dorin Mateuț i-a luat apărarea lui Mircea Lucescu

În războiul declarațiilor dintre cei doi mari antrenori a intervenit și Dorin Mateuț. Fostul elev al lui Mircea Lucescu, câștigătorul Ghetei de Aur, a oferit o reacție în care îl înțeapă ușor pe ”Generalul” Iordănescu.

”L-am respectat și o să-l respect mereu pe Anghel Iordănescu. Când eram mai tineri mi-a fost rival. Acum, la vârsta înțelepciunii, îmi e vecin (n.red. Anghel Iordănescu și Dorin Mateuț locuiesc în același cartier din București, Drumul Sării). Și atunci- și acum- Puiu Iordănescu mi-a fost și îmi este drag, și-l respect ca pe un mare fotbalist. Un ilustru antrenor și un important selecționer al fotbalului românesc.

Este imposibil să ajungem la zei

Însă, în nicio conjunctură, când cineva o să-l atace pe Mircea Lucescu, nu o să pot să asist nepăsător. Pentru că, în meseria asta, de antrenor, indiferent ce s-ar întâmpla și oricine ești, nu e bine să-i ataci pe zei. Toți vorbim despre zei, dar e imposibil să ajungem la ei. Lucescu a fost, este și o să rămână inegalabil. Să-i respectăm măcar opiniile”, a comentat Dorin Mateuț.

Urmăriți Impact.ro și pe