Mărturile cutremurătoare făcută de fiul lui Marcel Toader despre tatăl lui. ”Asta mi-a spus mama”

Rădulescu Valentin 15.07.2020, 15:27

Omul de afaceri a lăsat în urmă multă durere și suferință, iar fiul acestuia a rămas marcat de moartea tatălui său. Chiar și așa, Maximilian Toader a reușit să treacă peste momentele grele și a făcut mai multe mărturii despre tatăl lui, Marcel Toader.

Mărturiile făcute de fiul lui Marcel Toader

Fiul regeratului om de afaceri, Marcel Toader, a povestit recent într-o emisiune televizată, că deși a trecut mult timp, încă nu și-a visat tatăl. Maximilian Toader a spus că nu trece o zi fără să se gândească la tatăl lui, iar moartea acestuia l-a marcat enorm. Amintim că Marcel Toader s-a stins din viață pe data de 3 august 2019, în urma unui infarct acasă la un prieten din Periș.

„Nici până acum nu l-am visat, niciodată, dar am foarte multe persoane care l-au visat: prieteni, mama mea, prietena mea. Am zis eu, că așa încearcă să mă protejeze, dar nu există zi în care să nu mă gândesc la el”, a spus Maximilian Toader.

„Mama mea l-a visat într-o câmpie verde, spunând că el nu a murit, că el se simte bine acolo unde este, că s-a liniștit și că totul este bine”, a spus Maximilian Toader.

Mărturile cutremurătoare făcută de fiul lui Marcel Toader despre tatăl lui. ”Asta mi-a spus mama”
Mărturile cutremurătoare făcută de fiul lui Marcel Toader despre tatăl lui. ”Asta mi-a spus mama”

Familia se pregătește de parastas

Luna care urmează se împlinește un an de la moartea omului de afaceri, care a lăsat în urmă foarte multă durere, iar acum fiul lui împreună cu familia se pregătesc de parastas. Tânărul a mărturisit că totul va avea loc doar în familie, deoarece pandemia cu noul virus au făcut organizarea unei pomeni mult mai dificilă. Totodată, Maximilian este bucuros că o are alături pe bunica sa, care îl ajută cu pregătirile.

„Bunica mea se ocupă de parastas, ea știe ce trebuie sa cumpere și să dea pomană, așa cum sunt obiceiurile. Tot ea se ocupă și de mormânt, însă eu am plătit angajații cimitirului ca să aibă și ei grijă. Va fi un parastas restrâns, cu familia”, a declarat fiul lui Marcel Toader pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe