Maria Constantin, transformată total. Ce s-a văzut pe chipul cântăreței la un eveniment monden. E vorba despre o nouă modă

Andra Daoud 08.09.2022, 08:53

Maria Constantin acordă o atenție deosebită felului în care arată și nu se ferește să apeleze la medicul estetician de câte ori simte nevoia. La 35 de ani, artista uimește cu fiecare apariție, nu doar datorită ținutelor, ci și datorită aspectului fizic. Cântăreața de muzică populară a apărut recent la un eveniment monden cu fizionomia complet schimbată, iar cei care au văzut-o abia au recunoscut-o.

Maria Constantin a apărut complet schimbată la un eveniment

Miercuri seară a avut loc una dintre cele mai fastuoase petreceri mondene organizate de o revistă de la noi. Toată lumea bună din showbiz a fost prezentă la Viva! Influencers Party, iar printre invitați s-a numărat și Maria Constantin, care a uimit cu apariția sa de la eveniment. Interpreta de muzică populară a venit însoțită de logodnicul ei, cu care și-a și asortat ținuta.

Maria a purtat o rochie tip sacou, negru cu verde, și pantofi nude, însă ce le-a atras cel mai mult atenția celor care au văzut-o a fost fizionomia vedetei. Artista pare că și-a făcut o intervenție de lifting la nivelul sprâncenelor, iar acest lucru îi schimbă complet trăsăturile. Și la nivelul pomeților și al buzelor par a fi unele schimbări.

Maria Constantin, transformata total. Ce s-a vazut pe chipul cantaretei la un eveniment monden. E vorba despre o noua moda
Maria Constantin a aparut la eveniment complet schimbata

Maria Constantin, despre intervențiile chirurgicale

Interpreta de muzică populară nu a făcut un secret din faptul că a apelat, de-a lungul timpului, la chirurgia estetică pentru a arăta mai bine. Ea a povestit în trecut că și-a pus implant mamar, pentru că avea un complex legat de bustul ei, după naștere. În zona feței, are câteva micro-intervenții, la nivelul sprâncenelor și al buzelor.

„Nu sunt contra operațiilor estetice, mi-am și făcut una, la sâni. Era o chestie de mulți ani, după sarcină s-au lăsat sânii. Mi-am pus silicoane, dar nu e nimic exagerat, nu-mi plac lucrurile exagerate.

Mă mențin să nu fac riduri, lumea spune că am față de copil la 35 de ani! Mi-am mai făcut micropigmentare la sprâncene și la buze. Nici nu mă mai dau cu ruj și buzele arată foarte bine. Arăt foarte bine și nemachiată! Așa și ies ziua din casă, când nu am concerte! Nu mi-e rușine să ies nemachiată pe stradă!”, a declarat ea în trecut, pentru Click!.

Cât despre silueta de invidiat, Maria Constantin a declarat, la un moment dat, că apelează la o metodă controversată pentru a se menține la același număr de kilograme: înfometarea.

„Secretul frumuseții este foamea! Luasem câteva kilograme în plus la un moment dat și lumea îmi spunea că acum arăți bine, ești cu forme. Mie nu-mi place cu forme. Nu suport să fiu grasă! Mănânc sănătos pui de la mama, nu orice porcărie. Cel mai mult am stat nemâncată vreo două zile! E dificil, dar te obinuiești”, a mai spus Maria Constantin.

 

Urmăriți Impact.ro și pe