Maria Constantin, făcută praf de fiul lui Marcel Toader. Ce i-a cerut băiatul, la doi ani după moartea tatălui său

Cristian Cojocaru 01.03.2021, 19:21
Maria Constantin, făcută praf de fiul lui Marcel Toader. Ce i-a cerut băiatul, la doi ani după moartea tatălui său

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian Toader a făcut-o praf pe Maria Constantin după ce aceasta a adus acuze grave la adresa răposatului. Maximilian i-a transmis un mesaj acid artistei și i-a cerut să nu mai pomeneascp vreodată numele tatălui său la televizor.

Maria Constantin a fost făcută praf de către fiul lui Marcel Toader

Unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri ale anului 2018 a fost cel dintre Maria Constantin și Marcel Toader. După ce cei doi și-au luat drumuri separate, scandalul care a urmat a fost unul de proporții. Acuzele au curs din ambele tabere, însă Maria Constantin a afirmat că nu a fost niciodată agresată fizic de fostul soț.

Se pare că roata are două sensuri și Maria Constantin și-a schimbat depoziția, aducând acuze grave la adresa fostului soț. Potrivit artistei, ar fi trăit o teroare de neimaginat în căsnicia pe care a avut-o cu Marcel Toader. Aceasta a afirmat că a fost supusă violențelor fizic chiar în noaptea în care ea i-a spus că vrea să divorțeze.

„Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.”, a declarat Maria Constantin.

După ce a auzit că astfel de acuzații i-au fost aduse tatălui său, Maximilian a luat atitudine, transmițând vedetei un mesaj dur, care să arate clar poziția lui.

Maria Constantin a afirmat că pe perioada căsniciei cu Marcel Toader, a fost supusă violențelor fizice
Maria Constantin a afirmat că pe perioada căsniciei cu Marcel Toader, a fost supusă violențelor fizice

Maximilian afirmă că vedeta se contrazice în declarații

Scos din minți de ceea ce a spus Maria Constantin, acesta i-a cerut în mod public să nu mai pronunțe niciodată numele tatălui său în cadrul unei televiziuni. Maximilian a adus totodată la cunoștință faptul că se Maria se contrazice în decalarații pentru că dacă anterior, afirma că Marcel Toader nu ar fi lovit-o, acum susține altceva.

„Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc 2 ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații. În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică declara că nu a fost violent fizic, iar la 2 ani de la moartea lui declară că a fost violent.

Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat. A fost voba de neîncredere. (n.r. ai văzut-o vânătă) Niciodată. Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape de 2 ani mi se pare un lucru josnic.

Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de 2 ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor.”, a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe