Maria Constantin a fost înșelată de iubit. A recunoscut totul, ce a putut să facă femeia

Nicu Stan 06.05.2021, 11:06

Maria Constantin a fost înșelată de iubit. A recunoscut totul, ce a putut să facă femeia. Detaliile incredibile, în articolul de mai jos.

Maria Constantin a recunoscut totul. Ce a făcut atunci când a aflat că iubitul o înșală

Maria Constantin a fost înșelată de iubit. Maria Constantin a a recunoscut că a trecut prin clipe grele în trecut, însă acum se pare că și-a regăsit fericirea.

Cântăreața de muzică populară trăiește în acum o frmoasă poveste de dragoste, iar de curând și-a cumpărat și un apartament. Vedeta a făcut dezvăluiri despre cum a fost înșelată în relațiile pe care le-a mai avut.

Maria Constantin s-a iubit cu Marcel Toader
Maria Constantin s-a iubit cu Marcel Toader

Maria Constantin, relație cu Marcel Toader

Cea mai cunoscută poveste de dragoste a fost aceea din timpul căsniciei cu Marcel Toader, însă Maria Constantin a fost implicată de-a lungul timpului în mai multe relații despre care presa a scris. Chiar și așa, Maria Constantin a fost mereu zgârcită în declarații vizavi de relațiile în care a fost.

Acum, Maria Constantin a lămurit totul după o discuție avută cu prietenii ei virtuali. Astfel, Maria Constantin a decis să le răspundă prietenilor ei virtuali la o serie de întrebări mai puțin plăcute.

Nu a vrut să zică cine a înșelat-o

Una dintre acestea a făcut referire la infidelitate, moment în care cântăreața a recunoscut că a fost înșelată. Însă fără să menționeze numele celui care a trădat-o.

Maria Constantin este activă în mediul online, unde își ține mereu la curent prietenii virtuali și le povestește tot ce face. Astfel, frumoasa cântăreață a fost întrebată dacă poate ierta o escapadă a iubitului său. Maria Constantin a răspuns scurt recunoscând că acest lucru s-a întâmplat deja și că a iertat.

Mulți cred că cel care a trădat-o pe Maria Constantin este Marcel Toader

Chiar dacă nu a oferit un nume, artista pare să fie totuși fericită în actuala relație. Mulți cred că s-a referit la Marcel Toader, însă rămâne de urmărit dacă artista va reveni pe viitor cu detalii în plus.

Pe de altă parte, Maria Constantin s-a săturat să stea cu chirie, astfel că și-a cumpărat un apartament. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită din Capitală și îi oferă tot ce avea nevoie.

Maria Constantin își dorește, de fapt, o casă pe pământ

”N-am avut banii cash pentru că a fost un an greu pentru toți, mai ales pentru artiști. Visul meu era să-mi construiesc o casă, dar până la construcția unei case am zis că nu se mai merită să stau în casele altora și am luat acest apartament. Până acum stat în chirie”, a mărturisit Maria Cosntantin la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe