EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu mașina de 40.000 de euro, pe care Gabriela Cristea i-o confiscase lui Marcel Toader. Detalii exclusive

Oana Pascaru 19.04.2021, 18:05

Gabriela Cristea a fost somată recent să predea cheile și actele automobilului marca Volvo, înregistrat pe firma regretatului om de afaceri Marcel Toader, și pe care ea i l-a confiscat fostului soț, în contul pagubei de 400.000 de euro. Maximilian, fiul lui Marcel, ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, ce va face cu mașina recuperată: “Nu este responsabilitatea mea mașina. Nu voi intra eu în posesia autoturismului. Mașina este pe firmă, o să se ocupe lichidatorul”.

Ce se întâmplă cu mașina de 40.000 de euro, pe care Gabriela Cristea i-o confiscase lui Marcel Toader

Marcel Toader nu i-a lăsat mai nimic moștenire fiului său, în vârstă de 23 de ani! După decesul subit al lui Marcel, în vara anului 2019, în urma unui infarct, băiatul lui a fost nevoit să se ocupe de toate datoriile lăsate în urmă de celebrul său părinte. Maximilian a vândut apartamentul tatălui său, din buricul Capitalei, însă, cu toate acestea, banii obținuți tot nu au fost suficienți. Mai nou, Gabriela Cristea a fost somată să predea cheile și actele mașinii în valoare de 42.500 de euro, pe care ea i-o confiscase lui Marcel, după ce l-a acuzat că i-a tocat de pe carduri suma de peste 400.000 de euro, pe timpul căsniciei. Contactat de reporterii Impact.ro, Maximilian, fiul lui Marcel Toader, ne-a mărtusit că nu el o să intre în posesia mașinii:

“Nu este responsabilitatea mea mașina. Nu voi intra eu în posesia autoturismului. Mașina este pe firmă, o să se ocupe lichidatorul. Eu nu am făcut nici succesiunea. Cel mai probabil, o să se acopere și de restul datoriilor rămase”. Totodată, surse din anturajul prezentatoarei de televiziune ne-au mărturisit că vedeta tv Gabriela Cristea voia oricum să înapoieze mașina, care zăcea la poartă, însă se afla în așteptarea unui act oficial.

Ce se întâmplă cu mașina de 40.000 de euro, pe care Gabriela Cristea i-o confiscase lui Marcel Toader
Gabriela Cristea și Marcel Toader

Fiul lui Marcel Toader: “Am rămas cu zero lei moștenire de la tata!”

Maximilian nu a primit nimic moștenire, după decesul tatălui: “Am rămas cu zero lei moștenire de la tata, pentru că apartamentul lui l-am vândut ca să îi achit datoriile, este vorba despre o suma de 150.000 de euro. Au mai rămas datorii, încă 30.000 de euro. Știu că tata are de moștenit niște terenuri, trebuie făcută succesiunea și să plătesc datoriile. Voi vinde și acele terenuri, tot pentru a acoperi restul datoriilor”.

Marcel Toader a avut, până la 56 de ani, șase neveste, de care s-a despărțit cu tam-tam, ultimele două căsnicii fiind cu Gabriela Cristea, în perioada 2008 – 2013, și cu solista de muzică populară Maria Constantin. Întrebat dacă are planuri de nuntă, Maximilian Toader le-a declarat reporterilor Impact.ro: “Nu m-am însurat, Doamne Ferește! Tata s-a căsătorit de atâtea ori încât cred că cei de la primărie s-au săturat să mai audă numele de familie Toader. Doar dacă mă lovesc la cap, în perioada următoare, o să mă însor de 5 ori, de câte ori a făcut-o tatăl meu”.

Urmăriți Impact.ro și pe