Marele secret al lui Vladimir Putin, dezvăluit? Liderul de la Kremlin ar avea doi copii mici cu Alina Kabaeva

Stan Filon 02.05.2022, 13:55
Marele secret al lui Vladimir Putin, dezvăluit? Liderul de la Kremlin ar avea doi copii mici cu Alina Kabaeva

Presa din Elveția a scris recent că președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar avea doi copii cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Femeia ar fi părăsit Rusia imediat după ce trupele ruse au invadat Ucraina și s-ar fi stabilit în Elveția, alături de cei doi fii ai săi. Presa a scris de multe ori că Vladimir Putin ar avea o relație cu Alina Kabaeva, însă niciunul dintre ei nu a recunoscut. În plus, fosta gimnastă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată la ultima apariție publică.

Marele secret al lui Vladimir Putin se pare că a fost dezvăluit

Secretul președintelui Vladimir Putin se pare că a fost aflat! Presa din Elveția a scris recent că șeful de stat care ține în șah întreaga Europă ar fi tată de băieți. Acesta ar avea doi copii, de 3 și 7 ani, cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care se pare că are o relație de iubire de mai mulți ani.

Micuții s-ar fi născut chiar în Elveția, iar informația publicată de presa din țara cantoanelor are la bază o sursă aparent bine informată. Este vorba despre o prietenă a medicului care a asistat-o pe Alina Kabaeva la ambele nașteri și în care Vladimir Putin are încredere. Putin și medicul respectiv, care are origini ruse, se știu de foarte mulți ani, de pe vremea fostului URSS și provin chiar din același oraș: Sankt Petersburg.

Marele secret al lui Vladimir Putin se pare ca a fost dezvaluit
Marele secret al lui Vladimir Putin se pare ca a fost dezvaluit

Ce a observat presa la ultima apariție a Alinei Babaeva

Alina Kabaeva ar fi plecat din Rusia, imediat după ce Vladimir Putin a dat ordinul începerii „operațiunii militare speciale” din Ucraina. Și-a luat cei doi copii și s-ar fi stabilit în orașul elvețian Lugano. Recent însă, fosta gimnastă s-a întors în Rusia, cu ocazia unui eveniment în timpul căruia a vorbit și despre războiul din Rusia. A spus că victoria din Ucraina este asemănătoare cu învingerea nazismului din cel de-Al Doilea Război Mondial.

În plus, presa a observat în timpul evenimentului că fosta gimnastă a purtat pe deget o verighetă, iar zvonurile apărute în ultima perioadă care spuneau că Alina Kabaeva și Vladimir Putin s-ar fi căsătorit recent în mare secret par a fi și ele adevărate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...