Marele sacrificiu pe care Cornelia Catanga l-a făcut în ultimii ani. Cătălin Botezatu a povestit tot: „Vindea tot din casă, aurul și rochiile” (Exclusiv)

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 27.03.2021, 09:31

Marele sacrificiu pe care Cornelia Catanga l-a făcut în ultimii ani. Cătălin Botezatu a povestit tot. De ce vindea cântăreața tot din casă, citiți în articolul de mai jos.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga. Ce sacrificii a făcut cântăreața pentru fiul său.

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre Cornelia Catanga, scrie playtech.ro. Designerul, care se cunoaște cu artista de zeci de ani, în anii 1990 angajând-o să cânte la unul din restaurantele lui, a dezvăluit când nu ținea Cornelia Catanga cont de bani.

Făcea orice sacrificiu pentru fiul ei, Alexandru. De asemenea, designerul a amintit că el i-a creat rochia de mireasă reginei muzicii lăutărești.

Cornelia Catanga a facut nunta acum 8 ani
Cornelia Catanga a facut nunta acum 8 ani

Cornelia Catanga a avut o nuntă de vis

Cornelia Catanga și-a dorit o nuntă ca-n povești cu soțul ei, Aurel Pădureanu, dar visul ei a devenit realitate abia în urmă cu 8 ani. A strălucit în rochia de mireasă, care a fost prevăzută de Cătălin Botezatu cu multă dantelă, model de care acum designerul își amintește cu nostalgie.

Da, îi plăcea să strălucească, și-a dorit un model cu care să impresioneze, toată țara era cu ochii pe ea. Mi-a cerut să îi realizez un model mai pe bogăție, cum îi plăcea să spună, cu multă dantelă. A venit la probe, era tare încântată”, amintește Cătălin Botezatu.

Cornelia Catanga, încântată de rochia de mireasă

Cornelia Catanga a fost încântată de rochia de mireasă. ”Mai mulți designeri au dorit să îmi lucreze rochia de mireasă, dar eu am vrut să mi-o facă Botezatu. Nu a fost pentru mine o prioritate să fiu mireasă. Cel mai mult contează cum te înțelegi cu omul de lângă tine.

Totuși, am visat și eu, ca orice femeie, să ajung la altar cu rochia albă. Cătălin Botezatu mi-a făcut rochia de mireasă și, cum mă așteptam, e absolut superbă!”, povestea Cornelia Catanga, înainte de nuntă.

Cornelia Catanga, sacrificii imense pentru fiul ei

Ca să își vadă fiul bine, Cornelia Catanga a făcut sacrifici imense, acestea fiind amintite de Cătălin Botezatu. ”Era o mamă nemaipomenită, mai greu vezi așa ceva, atâta dăruire și dragoste. Ca să plătească lecțiile de pian ale lui Alex, își calcula fiecare bănuț, iar când nu mai avea își vindea lucrurile din casă, aurul și rochiile de scenă!”,  a mai dezvăluit Cătălin Botezatu.

Cornelia Catanga era mândră de fiul său, pe care acum 3 ani l-a trmis la studii în America. Când Alexandru era plecat, artista se topea de dorul lui.

Cornelia Catanga a suferit mult când Alexandru nu a fost lângă ea

Nu mai pot mânca, nu mai pot dormi nopţile, de dorul lui. Am slăbit cam 13 kilograme, din momentul în care am aflat că pleacă. Eu i-am făcut bagajele, plângând, nici nu ştiam ce să îi mai pun în valiză, ca să nu îi lipsească nimic.

Alexandru este mândria mea şi a soţului meu, Aurel Pădureanu. Este un pianist talentat, însă în România nu îi este recunoscut talentul, aşa că a plecat din ţară, cu speranţa că va ajunge star. Vorbim la telefon, însă îl vreau lângă mine. El m-a ajutat şi când mi-a fost rău şi am ajuns pe patul de spital, în urmă cu câteva luni, din cauza unor probleme cu tensiunea. Nu voi merge după el. Ce să fac acolo? Dacă treci graniţa, nu te mai recunoaşte nimeni, aici sunt artistă apreciată”, declara Cornelia Catanga.

Urmăriți Impact.ro și pe