Marele regret al tatălui Mădălinei Manole. Drama care i-a măcinat sufletul

Elena Avramescu 12.09.2020, 11:26
Marele regret al tatălui Mădălinei Manole. Drama care i-a măcinat sufletul

Miercuri, 9 septembrie, Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a decedat după ce trupul i-a cedat în lupta cu boala. Acesta fusese internat în spital în stare gravă de săptămâna trecută. Se pare că avea probleme respiratorii şi necesita ventilaţie mecanică după ce a fost infectat și cu noul Coronavirus.

Marele regret al tatălui Mădălinei Manole

S-a aflat că, în acel moment, la spitalul din Ploiești, nu erau deloc paturi libere la terapie intensivă, tocmai de aceea i s-a oferit varianta transferului la Târgu-Mureş, însă Ion Manole a refuzat vehement. Astfel că starea lui de sănătate s-a agravat și mai mult de la o zi la alta, iar într-un final, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, dându-și ultima suflare. Ion Manole a împlinit vârsta de 78 de ani în luna iulie și suferea de mai multe afecțiuni.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole și-a condus tatăl pe ultimul drum în decursul zilei de ieri. Bărbatul a fost înmormântat în Cimitirul Bolovani din Ploiești, lângă soția lui, Eugenia, care a murit de cancer, în urmă cu trei ani. Tot în același cimitir, dar într-un loc diferit, se odihnește și Mădălina Manole.

”Astăzi… ești pe ultimul drum, tată! Aici pe pământ! Cineva spunea să nu-ți fie frică de moarte, nu doare la fel ca viața! În curând vei ajunge alături de soția ta, mama, de fiica ta, sora, de rudele noastre! Drum lin către ei, în Împărăția cerurilor! Îmi doresc să ne vegheați toți, de acolo! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Amin!”, a fost mesajul de adio lăsat de Marian Manole, extrem de îndurerat, pe contul său de Facebook.

Marele regret al tatalui Madallinei Manole
Care a fost marele regret al tatalui Madallinei Manole

Drama care i-a măcinat sufletul

Mădălina Manole, îndrăgita cântăreață româncă, a murit la data de în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Artista a fost găsită fără suflare în propria locuință, iar anchetatorii au stabilit că aceasta s-a sinucis după ce a înghițit un pesticid extrem de toxic. Moartea ei a șocat întreaga țară iar de atunci se poartă îndelungate controverse.

După cum era de așteptat, Mădălina Manole a lăsat în urmă multă durere și tristețe, mai ales pentru părinți, fratele său, dar și pentru soț, Mircea Petru, și fiul lor, Petru Jr., care acum are 11 ani. Din acel moment, familia Manole a intrat în război declarat cu soțul Mădălinei, pe care l-a acuzat deseori de moartea fetei lor. Familia artistei nu și-a mai văzut nepotul de când era bebeluș.

Tatăl Mădălinei Manole a trăit, începând din acel moment tragic, cu o mare durere în suflet și a hotărât să rupă legătura cu ginerele său. Din păcate, asta a dus și la îndepărtarea de nepotul său, pe care nu a putut să-l mai vadă, ceea ce i-a provocat o mare tristețe. Astfel că familia artistei nu și-a mai văzut nepotul de pe vremea când era doar un bebeluș. În plus, acesta a fost și regretul suprem cu care a murit mama Mădălinei Manole, în martie 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...