EXCLUSIV. S-a stins într-o sărăcie lucie. Ce pensie a avut tatăl Mădălinei Manole în ultimii ani de viață

Alexandra Andrei 10.09.2020, 16:07
EXCLUSIV. S-a stins într-o sărăcie lucie. Ce pensie a avut tatăl Mădălinei Manole în ultimii ani de viață

Ion Manole a avut o pensie de 1200 lei, pe care o dădea, în întregime, pe medicamente. Tatăl Mădălinei Manole ajunsese să trăiască din mâncarea pe care i-o ducea fiul său.

S-a stins pe patul de spital, după o luptă grea cu mai multe boli

Noaptea trecută, tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață pe un pat de spital. El fusese internat în urmă cu patru zile și a fost confirmat cu COVID 19. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, dar bărbatul suferea și de alte afecțiuni grave, iar organismul nu a mai avut putere să lupte cu virusul. Bărbatul va fi înmormântat la Ploiești, în condiții speciale, iar la înmormântare vor participa numai apropiații.

Ultimii ani din viața lui Ion Manole au fost extrem de greu. El a suferit un atac cerebral sever și a fost diagnosticat cu alte două boli complicate. După moartea soției sale, Eugenia, răpusă de cancer în 2017, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit de la zi la zi. El nu a putut suporta nici emoțional că a rămas singur, fără femeia care i-a fost alături mai bine de 50 de ani. S-a stins încetul cu încetul, într-o casă plină de amintiri.

Ce pensie a avut tatal Madalinei Manole
S-a aflat ce pensie a avut tatăl Mădălinei Manole

Nu-i ajungeau banii nici pentru medicamente

Tatăl Mădălinei Manole și-a petrecut ultimii ani de viață într-o sărăcie lucie, trăind de pe o zi pe alta. El a avut o pensie de 1200 lei, care nu îi ajungeau nici măcar să își plătească toate medicamentele care îl țineau în viață. Pentru a putea supraviețui, el a fost ajutat de fiul său, Marian:

“Dacă nu erau fiul și nora, murea de foame. Ei l-au ajutat. Marian îl schimba, nora îi aducea mancare și făcea curat. Au fost acolo pentru el. Avea o pensie infimă, trăia vai de capul lui. Cât a trăit Mădălina, i-a ajutat ea cu de toate, nu le lipsea nimic, era foarte legată de ei. După ce s-a stins ea, părinții s-au îmbolnăvit la numai câteva luni de la atâta suferință. În ultimele luni ajunsese o legumă, se chinuia și suferea tare mult. Deși sună crunt, poate că e mai bine că s-a dus și și-a găsit liniștea”, a declarat un apropiat al familiei, pentru impact.ro.

A murit cu of în suflet

La fel ca și soția lui, Ion Manole a murit cu o mare durere în suflet. Acela că nu și-a mai putut vedea o dată nepotul. Fiului Mădălinei Manole are 11 ani, iar bunicii nu l-au mai văzut de 8 ani.

Bărbatul și-a dat ultima suflare fiind convins că ginere său a fost autorul moral al sinucideii Mădălinei Manole, deși ancheta poliței din 2010 a relevat faptul că Petru Mircea nu a avut nicio implicare în gestul artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...