Durere fără margini la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Tatăl actorului, prăbușit de tristețe

Diana Radu 13.06.2020, 16:56
Durere fără margini la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Tatăl actorului, prăbușit de tristețe

Costin Mărculescu a fost condus sâmbătă dimineață pe ultimul drum de către cei dragi. Tatăl actorului a trecut prin clipe cumplite la căpătâiul fiului său, aproape i s-a făcut rău și a avut nevoie de un scaun pentru a nu se prăbuși.

Tatăl lui Costin Mărculescu, sfâșiat de durere

Actorul a fost înmormântat la Cimitirul Reînvierea alături de mama și bunica sa. În timpul slujbei, care s-a ținut la Sf Gheorghe Nou, tatăl actorului a avut nevoie de un scaun fiind puternic afectat de pierderea fiului său. Astfel, părintele a asitat la restul slujbei pe scaun, lângă trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu, vizibil îndurerat.

În stânga părintelui actorului decedat a stat nepoata sa, Simona Ionașcu, vizibil afectată și ea de plecarea lui Costin Mărculescu. Din când în când, femeia din dreapta părintelui actorului se apleca spre acesta și îi spunea ceva la ureche, însă el abia că răspundea și evita să ridice privirea din pământ, chipul fiindu-i brăzdat de lacrimi amare.

tatal lui costin marculescu, slujba, durere
Tatăl lui Costin Mărculescu, sfâșiat de durere. Sursă foto: Wowbiz

Tatăl lui Costin Mărculescu a împlinit luna trecută vârsta de 82 de ani și, chiar de ziua sa, îndrăgitul actor i-a transmis un mesaj emoționant. „Astăzi, 14 mai, este ziua de naștere a tatălui meu, care împlinește 82 de ani!!! Eu și sora mea, Minerva, îi dorim sănătate și viață lungă. Aici (n.r.: în poză) cu: nepoțica noastră, Simona Ionașcu, și cumnatul meu, George. La mulți ani, tati, te iubim!!!”, i-a transmis Costin Mărculescu tatălui său.

Acum, însă trecerea în neființă a lui Costin Mărculescu l-a pus pe tatăl acestuia într-o situație foarte greu de acceptat. Acesta a fost nevoit să-și conducă fiul la groapă, când situația ar fi trebuit să fie cu totul alta. Regretatul artist avea o relație foarte apropiată, frumoasă cu familia sa, dar, în urmă cu ceva timp, el i-a rugat pe Mara Bănică și Pepe să se ocupe de înmormântarea lui.

Urmăriți Impact.ro și pe