Greșeala uriașă pe care au făcut-o toți cei care au mers la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Ce s-a întâmplat la căpătâiul actorului

Diana Radu 13.06.2020, 14:56
Greșeala uriașă pe care au făcut-o toți cei care au mers la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Ce s-a întâmplat la căpătâiul actorului

Actorul Costin Mărculescu a fost condus astăzi pe ultimul drum de către cei care l-au îndrăgit și apreciat. Slujba de înmormântare a fost oficiată începând cu ora 13:00, la capela Bisericii Sfântul Gheorghe cel Nou, iar trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la Cimitirul Reînvierea lângă mama și bunica sa.

Ce greșeală au făcut cei care au luat parte la înmormântarea lui Costin Mărculescu

La slujba de înmormântare a actorului, care s-a ținut la Bisericii Sfântul Gheorghe cel Nou au venit să-și ia la revedere de la acesta atât rudele și pritenii, cât și nume sonore din showbiz-ul românesc. precum: Pepe, Gheorghe Turda, Oana Roman, Luis Lazarus și iubita lui, Andreea-LouLou, realizatorul TV Dan Capatos, etc. De asemenea, și cunoscuta cântăreață din anii ’70-’80, Stela Enache, 70 de ani, i-a adus și ea un ultim omagiu regretatul actor.

„Nu îmi găsesc cuvintele, vă zic sincer. Nici nu știu ce aș putea să spun… Adică am și eu întrebări cu mine, despre Costin. Mă întreb de ce acum… Mă întreb de ce s-a întâmplat. Sunt foarte îndurerat și în același timp nu îmi vine să cred. Neg să cred că a murit Costin”, a declarat Pepe.

Pepe a mai dezvăluit că regretatul actor i-a spus că la moartea sa, el și Mara Bănică se vor ocupa de înmormântarea lui. „Mi-a zis de multe ori, Pepito, când o sa mor tu și Mara o să vă ocupați de înmormântarea mea. Nu îl luam în seamă, vă dați seama”, a mai spus cântărețul.

costin marculescu, inmormantare, distantare sociala
Ce greșeală au făcut cei care au luat parte la înmormântarea lui Costin Mărculescu. sursă foto: Libertatea

De la înmormântare nu a lipsit nici Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, care a venit și la priveghi. Însă, toți cei care au fost prezenți la înmormântarea lui Costin Mărculescu s-au lăsat copleșiți de tristețe și de durere și uitat să respecte distanțarea socială, impusă de starea de alertă.

Cei care nu au putut ajunge să-și ia rămas bun de la Costin Mărculescu au trimis coroane de flori. Printre aceștia s-au numărat: solista de muzică populară, Claudia Ghițulescu – cu mesajul „Nășicule, odihnește-te în pace”, familia Mitoșeru, Andreea Tonciu și Rebeca Onoriu.

Urmăriți Impact.ro și pe